Het bescheiden Mojácar kent een gevarieerd aanbod restaurants en uitgaansplekken verspreid over de oude kern en het ondergedeelte bij de kust. Mojácar trekt veel toeristen en de prijzen zijn hier op aangepast.

Oude kern Mojácar

In het bovengedeelte bevinden zich verschillende restaurants. Een van de beste opties is het Marokkaanse restaurant aan de Plaza de Parterre. Aan hetzelfde plein vinden we ook het goed aangeschreven Viento Norte. Dit goed aangeschreven Baskische restaurant serveert smakelijke gerechten, waaronder Merluza a la Baska. Voor een pizza en een mooi uitzicht op het dakterras zet je koers naar Pizzeria Pulcinella aan de Plaza Nueva. 

Strandzone

Aan de strandstrook van Mojácar zit een hele strook aan restaurants en eetzaakjes, van toeristisch tot authentieke Spaanse restaurants. Een frisse, hippe strandzaak uitgerust met een royaal binnen- en buitengedeelte is Lua Mojácar. De pulpo met fijne groenten is een aanrader. Mooie bijkomstigheid is dat de stranden in deze omgeving zeer fraai zijn. Een ander restaurant in noordelijke richting, met een terras pal aan het strand, is Kontiki. In die richting vinden we ook het zeer goed aangeschreven Neptunos Mojácar. 

Terug naar introductie Mojácar


Reisbestemmingen Spanje

Steden Spanje

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring