In het compacte oude centrum van Juayúa vind je de nodige restaurants en pupuserías. Verder is de Feria Gastronómica een attractie van formaat op uitgaansgebied. 

Gastronomische fair

In het weekend ga je natuurlijk naar de Feria Gastronómica, want hier vind je een groots aanbod Salvadoraanse en buitenlandse gerechten. Maar deze culinaire feria is ook een mooie gelegenheid om de lokale sfeer te proeven met een Pilsener of een lokale koffie in de hand.

Restaurants

Rond het centrale plein zijn de meeste restaurants te vinden. Restaurante R&R (op 100 m ten noorden van het centrale plein) wordt vaak het beste restaurant van Juayúa genoemd. Op de kaart kun je originele creaties verwachten. Restaurante R&R is overigens een van de weinige restaurants waar je op doordeweekse dagen later op de avond nog terecht kan.

Pupuserías

Een alternatief voor restaurants in Juayúa zijn de pupuserías. Je vindt ze wat verder weg van het plein. In deze eenvoudige eethuisjes kun je smullen van de nationale lekkernij (pupusa). Bestel er een koud biertje bij en je hebt een heerlijk lokaal gerecht te pakken.

Terug naar introductie Juayúa


Reisbestemmingen El Salvador

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring