Het kleine Jacó heeft een bruisend uitgaansleven dat zich vooral afspeelt in de hoofdstraat en aan het strand. In de (strand)bars, restaurants, discotheken, lounge clubs en casino's is dag en nacht van alles te beleven.   

Eten in Jacó

Een heerlijke plek voor 'snacks' is de Taco Bar geroemd om zijn vistaco's. Maar ook voor smoothies, salades, tropisch fruit of gegrilde vis ben je hier aan het juiste adres. Al net zo populair is Los Amigos. Op de kaart staan Mexicaanse en Thaise gerechten die in stevige porties geserveerd worden. Als je het culinair over een andere boeg wil gooien, bezoek dan het goed aangeschreven Lemon Zest. Misschien wel het beste restaurant van Jacó. 

Bars en clubs

Een van de bekendste uitgaansplekken van Jacó is de Monkey Bar. En dat belooft wat met zo'n naam. 's Avonds kun je hier dan ook een flink feestje vieren met dansers die voor entertainment zorgen. Een vergelijkbare plek is (beter gezegd: was) de Beatle Bar gerund door een Canadees. Een van die bars in Jacó waar veel prostituees op afkomen. Zoek je meer een clubsfeer? Neem dan een kijkje bij Le Loft. Een plek die geopend is als andere gesloten zijn en daardoor loopt het later vol. 

 

Terug naar introductie Jacó


Reisbestemmingen Costa Rica

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring