Ibiza staat bekend als het party walhalla van Europa en een aantal van 's werelds spectaculairste clubs zijn hier te vinden. Maar er zijn ook alternatieven in meer traditionele Spaanse sferen. 

Clubbing op Ibiza
De meeste clubs van Ibiza van wereldfaam zijn verspreid over zuidelijk Ibiza. Reken op 25-60 euro of meer om binnen te geraken. Goed om te weten, van juni tot september rijdt er een discobus van Ibiza-Stad naar de clubs. Een van de bekendste clubs van Ibiza is Ushuaia waar je een topmiddag en -avond kunt beleven. Een andere topper is Amnesia die al regelmatig tot beste club van de wereld werd gekozen. Es Paradis op zijn beurt wordt wel de mooiste club van Ibiza genoemd. Lio, uitkijkend op Ibiza's oude stad en de haven, biedt restaurant, caberet en club in één. 

Ibiza-Stad
Waar de prijzen op Ibiza bovengemiddeld hoog zijn, heeft Ibiza-Stad genoeg betaalbare alternatieven. Een expliciet voorbeeld daarvan is restaurant Can Costa (Carretera Sa Creu 17) waar je al voor minder dan 15 euro kunt eten. Voor prima pinxtos kun je Bide Bide bezoeken in de Calle Felip II.  

Terug naar introductie Ibiza


Reisbestemmingen Spanje

Steden Spanje

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring