Huelva kent een groot aanbod kwalitatieve restaurants en tapasbars die bovengemiddeld aantrekkelijk geprijsd zijn. Zo dicht bij de zee zou je jezelf tekort doen als je niet een aantal lokale visrestaurants aandoet. Ook de lokale Huelva-wijnen zijn het proberen waard. 

Restaurants in Huelva

Huelva kent een groot aantal goede eetzaken in het lagere prijssegment. Een daarvan is Restaurante Rocataliata in de Calle Rico. Probeer er bijvoorbeeld de lokale specialiteit Albóndigas de Choco en een witte Zalema-wijn. Nog zo'n aanrader met vriendelijke prijsjes is het goed aangeschreven Restaurante La Teja in de Gonzáles García. Eenvoudige maar niet te versmaden tapas. 

Copas op het terras

Voor een drankje zijn de terrasjes aan het begin van de rivierpromenade bij de pier niet te versmaden. En dat geldt in het bijzonder als de zon schijnt wat in Huelva niet zelden het geval is. 

Ontbijten

Ontbijten in Huelva kan in heel in de stad. Maar wie het eenvoudig wil houden gaat gewoon naar de Calle Berdigón. Waar je voor minder dan 4 euro al kunt ontbijten. Ga hier bijvoorbeeld naar Petit Café, Panaria of Oh Lala. 

Terug naar introductie Huelva


Reisbestemmingen Spanje

Steden Spanje

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring