Guanajuato is een van de gezelligste uitgaanssteden van Mexico. Daarnaast heeft de stad veel te bieden op culinair vlak. Je makkelijkste keuze op uitgaansgebied is aan en rond het centrale uitgaanshart Jardín de la Unión. 

Aan en rondom de Jardín de la Unión

Tegenover Teatro Juárez zit het bekende restaurant Casa Valadez waar op het menu prima Mexicaanse en buitenlandse gerechten prijken. Ondanks de ligging aan het bekendste plein van de stad zijn de gerechten scherp geprijsd en ontvangt het restaurant nog steeds goede beoordelingen. Een uitstekend aangeschreven budgetlocatie ook is Habibti Falafel dat we vinden op 400 meter ten zuiden van het plein. De rijkelijk gevulde 'falafel sandwich hummel' is om je vingers bij af te likken!

Koffie in Guanajuato

Voor de beste koffie van Guanajuato zet je koers naar Café Tal. Maar het koffiehuis is ook een heerlijke plek om te te socializen of rond te hangen met een goed boek. Café Tal Temezcuitate 4) bevindt zich op 500 meter ten zuiden van Jardín de la Unión.

De discotheken van Guanajuato

Guanajuato kent een aantal hele fijne discotheken met een goede mix van Mexicanen en toeristen. Een daarvan is La Dama de las Camelias  pal tegenover Museo Iconográfico del Quijote. In een inspirerende omgeving kun je je hier helemaal overgeven aan salsa en merengue tot de dageraad. 

 

Terug naar introductie Guanajuato


Reisbestemmingen Mexico

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring