Uitgaan Flores

Flores kent genoeg eetzaken waaronder een bovengemiddeld aanbod pizza's, hamburgers en pasta's. Maar je vind ook traditionele eetzaken waar Maya-gerechten geserveerd worden. Het nachtleven speelt zich vooral af rond Zona Viva in de omgeving van Calle Playa Sur.

Terrasjes met uitzicht op het meer

In Flores altijd een goed idee, neerstrijken op een van de terrassen aan het meer. Een bekend en goed aangeschreven restaurant - en met terras aan het meer - is Capitán Tortuga. Op de kaart kun je o.m. gegrild vlees, pizza en pasta verwachten, maar ook nacho's met guacamole. Te vinden in de Calle 30 de Junio. 
 

Restaurants

Minder gericht op toeristen waar je goed en economisch kunt eten is Restaurante El Mirador aan het Parque Central. Traditioneel eethuis waar smakelijke en hartige gerechten worden geserveerd.  Een goed aangeschreven en service gericht restaurant voor o.m. pasta's en pizza's is Terrazzo. Fraai uitzicht op meer. 
  

Zona Viva

Flores kent een klein maar actief uitgaansleven dat zich grotendeels rond de Zona Viva concentreert. Verder kun je ook nog kijken in de omgeving van Hotel Sabana  In de barretjes valt tot middernacht genoeg te beleven. 
 
 
 

Terug naar introductie Flores


Reisbestemmingen Guatemala

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring