Het bescheiden Copán Ruinas heeft op uitgaansgebied genoeg in huis. Van mooie ijszaakjes tot een ware brouwerij. Naast goede restaurants kun je Copán voor je avondeten ook toeslaan op een fijne food markt voor heerlijke (barbecue)gerechten. 

Restaurants en bier

Copán kent diverse goede restaurants. Een daarvan is Cafe ViaVia. Ooit opgericht door een Belg kent het traditionele restaurant een ruime kaart. Ook een fijne plek om een drankje te doen. Wie zin heeft in een goed stuk vlees gaat naar steakrestaurant Los Asados. Bij Sol de Copán kun je Duits bier en eten verwachten. Gepassioneerde Duitse eigenaar die prima bier (zelfgemaakt) en eten serveert in een goede ambiance.

Koffie en ijs

Een mooi ijszaakje in Copán is Mayan Rolls. Niet alleen lekker ijs maar ook bijzonder fraai in de presentatie. Verder kun je er ook wafels en smoothies verwachten. Voor een goed ontbijt en/of een stevige kop kwaliteitskoffie zet je koers naar La Casa de Café. Op 5 minuten van het centrum tegenover een fraaie tropische tuin. En mis voor heerlijke koffie en deserts geen bezoek te brengen aan Café Welchez. 

Terug naar introductie Copán Ruinas


Reisbestemmingen Honduras

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring