Op Bocas del Toro valt altijd wel een leuk feestje te vieren. In de kroeg ontmoet je een bont gezelschap van relaxte reizigers uit alle windstreken en locals van de eilanden. 

Stappen in Bocas del Toro - Isla Colón

Uitgaan in Bocas del Toro op het hoofdeiland Colón is altijd een feest. Van de ene bar naar de andere hoppen: dat is wat iedereen hier doet. Veel reizigers reizen alleen en nieuwe vrienden maken gaat tijdens zo'n stapavond erg gemakkelijk. Veel avonden eindigen bij Barco Hundido in de omgeving van Parque Central - een bardiscotheek uitgerust met een ruime dansvloer. Als de bar diep in de nacht sluit, is het enige dat je rest je hotel vinden; iets wat in het kleine Bocas meestal niet al te moeilijk is. 

Blue Monday op Isla Bastimentos

Op maandag is het eiland Bastimentos de place to be. Waarom? Maandag is de zelfbenoemde feestavond van de archipel. Veel inwoners van de buureilanden komen speciaal naar Bastimentos om er te feesten. Of zoals sommigen zeggen: het weekend te rekken. Eén van de troeven van Isla Bastimentos is de ultieme reggaebar Roots. Houd er wel rekening dat de overnachtingsplaatsen op het eiland op maandag schaars zijn. En niet onbelangrijk met al die rum in je lichaam: mis de laatste taxiboot niet!
 

Terug naar introductie Bocas del Toro


Reisbestemmingen Panama

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring