Tot de typische uitgaansingrediënten van Bariloche horen parrilla (grill) en ijs. Maar ook de après-ski sfeer kun je in de wintersportbestemming Bariloche volop vinden. In Bariloche kan je tot de late uurtjes uitgaan in pubs, casino's en discotheken. 

Parrillas

Het is bepaald niet moeilijk om in Bariloche een goed restaurant te vinden. De traditionele Argentijnse parrilla (grill) mag niet gemist worden. Om je op weg te helpen. Lokale specialiteiten zijn cordero (lamsvlees, gebraden boven een open vuur),jabalí (everzwijn), ciervo (ree) en trucha (forel). Geef je de voorkeur aan Italiaans? Dan is het goed aangeschreven L' Italiano een aanrader..  

IJssalons

Bariloche staat ook bekend om zijn kwalitatieve aanbod ijssalons. Helados Jauja wordt vaak genoemd als een van de beste ijssalons in Argentinië. Er worden heerlijke romige ijsjes geserveerd en ook de koffie is dik in orde. Minstens zo goed aangeschreven staat Rapa Nui waar ook heerlijke chocolade wordt verkocht. 

Terrassen en bars

Aan goede koffiebars, lokaal gebrouwen bier en live muziek is bepaald geen gebrek in Bariloche. In het mooie Bariloche is het dan ook heerlijk toeven op een terras met een fijne koffie of een biertje. Wil je weten wat er op uitgaansgebied allemaal te beleven valt in Bariloche? Haal dan in een bar de laatste versie van La Puerta, een gratis weekblad met evenementen in de stad. 
 
  
 
 

Terug naar introductie Bariloche


Reisbestemmingen Argentinië

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2022 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring