Het bescheiden maar populaire Baños kent een aanzienlijk uitgaansleven. Verwacht restaurants, bars, peñas en discotheken. Veel uitgaansplekken zijn te vinden langs de straat Eloy Alfaro tussen Ambato, Oriente en Eugenio Espejo.

Restaurants Baños

Met bezoekers uit heel de wereld zijn er in Baños genoeg smaken op restaurantgebied. Uitstekend aangeschreven staat het Frans georiënteerde Mariane. Fijne romantische setting, open haard en ook fijne wijn. Swiss Bistro Baños doet met haar kwalitatieve Zwitserse en internationale gerechten niet onder. Prima recensies ontvangt ook Alto Caribe Restaurant Bistrot. Op de vrij kleine kaart prijken internationale gerechten in royale porties opgediend. Pizza's eet je in Baños bij Leoni Pizzería. In small, medium en large geserveerd. Voor vegetariërs is Cafe Good Books & Food een aanrader

Bars Baños

Hoe staat het er voor met de kroegen in Baños? Gerund door een Amerikaan onderscheidt Stray Dog Brew Pub zich met zijn lokaal gebrouwen biertjes. Verder is het een echte pub met gezelligheid en smakelijke hamburgers. Leprechaun is een bar-discotheek waar je op verschillende Latijns-Amerikaanse muziekstijlen helemaal uit je plaat kunt gaan. In de tuin van deze discotheek vind je techno en elektronische muziek opgesierd met een gezellig kampvuur. Bestel in Baños zeker een canelazo. Wat dat is? Een warm alcoholisch drankje met kaneelsmaak! De suikerriet die in groten getale groeit in de omgeving van Baños, vormt de basis van deze lekkernij. 


Terug naar introductie Baños


Reisbestemmingen Ecuador

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring