Uitgaan Arrecife

Het uitgaansbod in Arrecife is bovengemiddeld goed en bovendien minder toeristisch dan elders op Lanzarote. Je kunt er veel goede restaurants en tapaszaken verwachten die niet onderdoen voor die van het vaste land van Spanje. 

Eetzaken

Ter hoogte van Castillo de San Gabriel zitten op slechts 50-100 meter afstand verschillende fijne tapasbars verstopt. De beste daarvan is Bar Strava. In dit kleine zaakje worden fijne gerechtjes en wijnen geserveerd. Probeer hier naast de vermaarde witte Lanzaroteewijn ook zeker de verrassende goede (lokale) tinto. Net zo charmant en nog knusser is de nabijgelegen Bar Andalucía. De bediening is lekker chaotisch maar uiteindelijk komt het allemaal goed. De prijzen van de wijnen zijn hier wel wat aan de hoogte kant. 

Een drankje op hoogte

Een toeristische attractie in Arrecifa is een drankje op de 17e verdieping van het Gran Hotel, het hoogste gebouw van de stad. En daar hoort natuurlijk ook een foto bij met een formidabel uitzicht. Genoeg cocktails, en je kunt er ook nog eten. Prijzen van hoog niveau. 

Terug naar introductie Arrecife


Reisbestemmingen Spanje

Steden Spanje

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring