Acapulco heeft een bruisend nachtleven dat tot het beste van Latijns-Amerika mag worden gerekend. Los gaat het vooral na middernacht. Voor buitenlandse toeristen is de strip aan de Costera toegankelijk. Een promenade bezaaid met restaurants, bars, dancings en nachtclubs.   

Restaurants Acapulco

Bijzonder goed aangeschreven is Paititi del Mar. In een decor van een uitgestrekte tuin misschien wel het beste restaurant van Acapulco, dit visrestaurant. Naast voortreffelijke zeevruchten, prima service en ambiance. Een andere topper is La Casa de Tere. Hier worden familiegerechten geserveerd die al generaties meegaan. Prima plek, prijzen en attentie. 

Stappen in Acapulco

De commerciële strip bevindt zich rondom Paradise Bungy waar heel wat clubs en bars zitten. Ben je op zoek naar een discotheek? Wees er op attent dat aan de strip de nodige stripclubs zitten die proberen toeristen naar binnen te lokken. Een aanrader is Mezcalina. In deze cocktailbar loopt het vanaf 23:00 uur, in het bijzonder op vrijdag en zaterdag, langzaam vol. Verwacht goede muziek en fijne mezcal. 

Terug naar introductie Acapulco


Reisbestemmingen Mexico

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring