Leer Spaans bij taalschool QueBueno in Zevenbergen


Taalschool QueBueno

QueBueno geeft praktische cursussen Spaans in kleine groepen. We laten je zo snel mogelijk zelf aan het woord. Al luisterend en pratend ontdek je zelf de regels die je nodig hebt om verder te komen. Dat betekent niet dat het allemaal vanzelf gaat. Natuurlijk moet er gewerkt worden, maar dan wel met plezier en in een prettige sfeer. 

Wij gebruiken voor de beginners- en zomercursussen ons eigen lesmateriaal. Voor de vervolgcursussen hebben we bestaande les- en werkboeken geselecteerd. Vaak vullen we die nog aan met extra (les)materiaal. Maar je hoeft niets zelf uit te printen. Alle lessen zijn interactief van opzet. Tenslotte leer je een taal om te kunnen communiceren.

Voor elke cursus geven we duidelijk aan welk niveau je bereikt en uiteraard krijg je les van een ervaren, gekwalificeerde docente. Er starten groepscursussen in september, december en april. Vanaf mei starten er diverse vakantiecursussen. Neem eens een kijkje op de website van QueBueno en bel of mail ons als je meer wil weten. 

logo QueBueno

CONTACTGEGEVENS


www.quebueno.nl
06-45334000


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Spaans voor Vakantie, Zomercursus, Intensief Spaans, Online Spaans


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring