Leer Spaans bij taalschool Universidad de Zaragoza in Zaragoza


Taalschool Universidad de Zaragoza

Taalcursussen en Spaanse Cultuur voor buitenlandse studenten in Zaragoza

Universidad de Zaragoza verzorgt sinds 1927 cursussen Spaans en mag dan ook met recht zeggen dat ze pionier is in het onderwijzen van Spaans als buitenlandse taal. Bij de Universiteit van Zaragoza kun je het hele jaar door Spaanse taalprogramma's volgen in alle soorten en maten. De universiteit werkt samen met uiteenlopende publieke en private instituten van over de hele wereld. Ook werkt ze samen met verschillende officiële instellingen op het gebied van Spaans, zoals Instituto Cervantes, Spaanse onderwijsdepartementen, Spaanse ambassades, de regering van Aragón en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport. Dat maakt dat je bij de Universiteit van Zaragoza verzekerd bent van een hoog lesniveau. Het is goed om te weten dat de Spaanse cursussen in de zomermaanden verhuizen naar het Aragonese Jaca in de provincie Huesca. Midden in de Pyreneeën is het noordelijk gelegen Jaca een ware toeristische enclave en een lust voor het oog. 

De Universiteit van Zaragoza kent een groot internationaal aanzien. De explosieve groei van de buitenlandse studenten die deelnemen aan onze programma's (Sócrates-Erasmus, Tempus, ALPA, Asia-Link, Leonardo) spreekt wat dat betreft boekdelen. De cursussen Spaans (circa 1200 inschrijvingen op jaarbasis) zijn geïntegreerd in verscheidene programma's van de Universiteit van Zaragoza. Daarnaast zijn er cursussen die speciaal samengesteld zijn voor buitenlandse universiteiten. Elk docentschap kent een hoge graad in filologie en het onderwijzen van ELE. De cursussen van ELE in Zaragoza zijn geaccrediteerd door het eerder genoemde Instituto Cervantes. Bovendien heeft het instituut de Universiteit van Zaragoza aangewezen als officieel centrum voor de DELE examens, als evaluatiecentrum voor de Spaanse taal (SIELE) en als Prueba de Contenidos Constitucionales y Socioculturales de España (CCSE).

 
Spaans leren in Zaragoza
Zaragoza is de hoofdstad van de regio Aragón en de vijfde stad van Spanje kent een populatie van ongeveer 700.000 bewoners. Met meer dan tweeduizend jaar geschiedenis biedt Zaragoza iberische, romeinse, arabische, joodse en christelijke voetsporen. Zijn bevoorrechte geografische ligging tussen de grote Spaanse steden maken Zaragoza populair als ontmoetingspunt op tal van gebieden: nationale en internationale exposities, sportevenementen, wetenschappelijke congressen, festivals, concerten en meer. Het gemêleerde dienstenaanbod is aantrekkelijk voor taalstudenten die kunnen genieten van een zeer gevarieerd aanbod winkels, uitgaansplekken en tal van andere vrijetijdszones. 
 
 
logo Universidad de Zaragoza

CONTACTGEGEVENS

Edificio Interfacultades, 3.ª planta
Calle Pedro Cerbuna, 12
E-50009 Zaragoza
cursosdeespanol.unizar.es
(+34)976761047


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Spaanse Taal en Cultuur, DELE Examen, Intensief Spaans, Conversatiecursus, Zakelijk Spaans, Spaans voor Toerisme, Spaans voor Docenten


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring