Leer Spaans bij taalschool Molinos de Viento in Zaanstad


Taalschool Molinos de Viento

 

Leer Spaans bij Molinos de Viento in hartje Amsterdam


Namens het hele team van Molinos de Viento... ¡Bienvenido!

Molinos de Viento verzorgt al sinds 1980 cursussen Spaans op alle niveaus. Daarmee zijn wij het langst bestaande Spaanse taalinstituut in Nederland met bovendien het meest uitgebreide aanbod aan niveaus!  

Met onze lesmethode wlllen we je zo snel en goed mogelijk Spaans leren. Bij ons leer je alle vaardigheden: praten, luisteren, schrijven, lezen. Onze methode is communicatief en praktijkgericht, maar je krijgt ook een stevige grammaticale ondergrond.

Na je cursus kun je altijd doorstromen in een vervolgniveau.

Ons enthousiaste docententeam bestaat uit gediplomeerde native speakers uit Spanje en Latijns-Amerika met ruime ervaring in het lesgeven van Spaans aan Nederlanders. De vakkundigheid, het enthousiasme en de persoonlijke aandacht van de docenten garanderen prettige en leerzame lessen. 

Naast Spaanse lessen organiseren wij ook met regelmaat gezellige culturele activiteiten zoals een paella workshop of een Spaanse filmavond zodat je nóg meer leert over de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur.

Neem eens een kijkje op onze website voor het actuele cursusaanbod, inschrijving of de culturele agenda. Bel of mail ons gerust voor meer informatie of kom een langs in onze school!

Heel graag ¡Hasta pronto!

 

 

logo Molinos de Viento

CONTACTGEGEVENS

, Zaanstad
www.molinosdeviento.nl
020 - 624 77 29


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Privéles, Conversatiecursus, Intensief Spaans, Spaans & Literatuur, Spaans & Film, Spaans voor Kinderen


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring