Spaans leren in Veenendaal

Wil je Spaans leren in Veenendaal? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Veenendaal en vind een cursus Spaans bij jou in de buurt.

Spaanse les in Veenendaal

Specialisatie:Groepscursus, Zakelijk Spaans
Adres: Kerkewijk 30
Postcode: 3901 EG Veenendaal
Telefoon: 06-30009134
Website: www.soniaspaans.nl
Email: cursusspaansutrecht@gmail.com
Facebook: spaansinveenendaalEen cursus Spaans volgen kan nu ook in Veeneendaal! Drs. Sonía Perez Rodriguez heeft al jaren haar eigen Spaanse taalschool in Utrecht. In de zomer van 2014 is ze een tweede Spaanse taalschool gestart in Veenendaal. De lessen Spaans worden gegeven op Kerkewijk nummer 30. 

Ik geloof dat Spaanse leren vooral leuk moet zijn. Wie plezier heeft, leert sneller, makkelijker en zal meer leren. Om die reden houden we de groepen klein: we hebben 5 tot maximaal 10 cursisten per groep. Kleine groepen zorgen voor meer individuele aandacht waardoor we sneller met stof verder kunnen. De eerstvolgende lessen kunnen hier bekeken worden. 

 

Terug naar Spaanse taalscholen in Nederland

Hispania Academia

Specialisatie:Groepscursus, Conversatiecursus, DELE Examen, Koken en Spaans
Niveau: A1, A2, B1, B2, C1, C2
Website: www.hispania-academia.nl
Email: info@hispania-academia.nl

Ga je op vakantie of werken in Spanje of Latijns Amerika? Wil je de taal leren van je Spaanstalige partner? Of ben je simpelweg gepassioneerd door de Spaanse cultuur? Wij leren jou wat jij nodig hebt! Hispania Academia organiseert cursussen in Veenendaal, Ede, Wageningen en Barneveld. 

Bij Hispania Academia krijg je Spaanse les aangepast aan je niveau en het doel waar je het voor nodig hebt. Na een intake gesprek bepalen we samen wat de beste lesmethode wordt en hoe het doel bereikt wordt. Ook kunnen we dan de lestijden en data vaststellen.  We combineren onze lessen met workshops gerelateerd aan de culturen in de verschillende Spaanstalige landen. De lessen zijn in groepen of individueel.

Terug naar Spaanse taalscholen in Nederland

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie
 
vind-een-taalschool