Leer Spaans bij taalschool La Casa del Español in Valladolid


Taalschool La Casa del Español

LA CASA DEL ESPAÑOL - beleef het pure Spaans van Valladolid

La Casa del Español is een geaccrediteerd Cervantes instituut die sinds 1986 Spaans als buitenlandse taal onderwijst. Onze werkwijze kan in 4 punten gevangen worden:

1 Persoonlijke aandacht voor alle studenten.
2 Academische kwaliteit - we leren jou echt Spaans!
3 Kleine groepen - de beste manier om te leren.
4 Toegang tot een breed aanbod culturele activiteiten in Valladolid en omgeving.

La Casa del Español is een taal- en cultureel centrum die voor studenten hoogwaardig Spaans onderwijs verzorgt. Wij denken dat het taalonderwijs altijd gecombineerd moet worden met culturele interactie met Valladolid, de stad waar we ons bevinden. Om dit te bereiken bieden we je toegang tot alles wat Valladolid uniek maakt: de open en gastvrije mensen, het rijke historische centrum en culturele erfgoed, zijn voortreffelijke gastronomie en wijnen en zijn dynamische culturele leven. De missie van La Casa del Español is een 'blend' van twee concepten: de taal en een culturele ervaring. Dit doen we uiterst precies met een groep professionals die jou bij de hand nemen bij het leren van de Spaanse taal en cultuur.  

La Casa del Español streeft ernaar om de kwaliteit en het goede leven van Valladolid optimaal over te brengen op onze studenten. Zo zorgen we ervoor dat je direct gaat communiceren met Spanjaarden. De taal en de cultuur opsnuiven is hier makkelijker dan in de grote toeristische Spaanse steden. Maar vergis je niet, Valladolid is nog altijd goed voor ruim 300.000 inwoners. Een grote stad dus waar diverse sectoren als onderwijs, handel en transport stevig vertegenwoordigd zijn. Valladolid telt verscheidene architectonische hoogtepunten waaronder talrijke kerken met uiteenlopende artistieke stijlen, net als musea en expositiehallen. Bovendien kent Valladolid een zeer actief sociaal leven, zowel overdag als 's avonds. Het voortreffelijke nachtleven van Valladolid maakt de stad aantrekkelijk voor jonge mensen.

Kookles bij taalschool La Casa del Espanol in Valladolid

Valladolid ligt zeer centraal en de hogesnelheidstreinen (AVE) brengen je al in 45 minuten naar de Spaanse hoofdstad. Dankzij onze centrale ligging zijn ook steden als Segovia, Barcelona of Bilbao in een mum van tijd bereikbaar. Naast ons hoofdkantoor telt La Casa del Español een taalcentrum die ruimte biedt aan lessen speciaal voor grote groepen. Voor ons is het belangrijk dat studenten met het geleerde Spaans ook uit de voeten kunnen in praktijksituaties. Dit doen we door receptieve bekwaamheden (luisteren en lezen) en productieve bekwaamheden (praten en schrijven), intensief te oefenen. Hier voegen we belangrijke aspecten van de Spaanse cultuur aan toe waarbij je kunt rekenen op een volledige Spaanse onderdompeling! 

De voordelen van La Casa del Español op een rijtje:
* Kleine groepen van niet meer dan 8 studenten. 
* Ook één-op-één-lessen.
* Een inspirerende leeromgeving.
* Hoog gekwalificeerde en ervaren docenten met een academische graad.
* Persoonlijke aandacht.
* Excursies in Valladolid en de uitgestrekte Spaanse regio Castila en León.
* Toegang tot de bibliotheek, internet, WIFI en veel meer.

We hechten eraan om te benadrukken dat het Spaans in Valladolid erg duidelijk wordt uitgesproken. Sterker nog, het staat bekend staat als het puurste Spaans van Spanje, hoewel lang niet alle buitenlandse studenten dit weten! Dit tezamen met de zeer rijke historie van onze stad maakt Valladolid de ideale studiebestemming voor een volledige Castilliaanse onderdompeling!

Nog meer weten van La Casa del Español? Lees dan ook ons interview met het taalinstituut uit Valladolid. 

logo La Casa del Español

CONTACTGEGEVENS

López Gómez 18, 2º
47002 Valladolid
www.casadelespanol.com
+34 983 200 999


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Intensief Spaans, Privéles, DELE Examen, Zakelijk Spaans, Spaans & Koken, Spaans & Wijn, Excursies


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring