Leer Spaans bij taalschool La Casa del Español in Valladolid


Taalschool La Casa del Español

LA CASA DEL ESPAÑOL - beleef het pure Spaans van Valladolid

La Casa del Español is een geaccrediteerd Cervantes instituut dat sinds 1986 Spaans als buitenlandse taal onderwijst. Onze werkwijze kan in vier punten gevangen worden:

1 Persoonlijke aandacht voor alle studenten.
2 Academische kwaliteit - we leren jou echt Spaans!
3 Kleine groepen - de beste manier om te leren.
4 Toegang tot een breed aanbod culturele activiteiten in Valladolid en omgeving.

La Casa del Español is een taal- en cultureel centrum die voor studenten hoogwaardig Spaans onderwijs verzorgt. Wij denken dat het taalonderwijs altijd gecombineerd moet worden met culturele interactie - met Valladolid dus, de stad waar we ons bevinden. Om dit te bereiken bieden we je toegang tot alles wat Valladolid uniek maakt: de open en gastvrije mensen, het rijke historische centrum en culturele erfgoed, de voortreffelijke gastronomie en wijnen en zijn dynamische en culturele leven. De missie van La Casa del Español is een 'blend' van twee concepten: de taal en een culturele ervaring. Dit doen we uiterst precies met een groep professionals die jou bij de hand neemt bij je onderdompeling van Spaanse taal en cultuur.  

La Casa del Español streeft ernaar om de kwaliteit en het goede leven van Valladolid optimaal over te brengen op onze studenten. Daarom zorgen we ervoor dat je direct gaat communiceren met Spanjaarden. De taal en de cultuur opsnuiven is hier makkelijker dan in de grote toeristische Spaanse steden. Maar vergis je niet, Valladolid is nog altijd goed voor ruim 300.000 inwoners. Een behoorlijke grote stad dus waar diverse sectoren als onderwijs, handel en transport goed vertegenwoordigd zijn. Valladolid telt verscheidene architectonische hoogtepunten. Denk daarbij aan talrijke kerken met uiteenlopende artistieke stijlen, musea en expositiehallen. Bovendien kent Valladolid een zeer actief sociaal leven, dat zowel overdag als 's avonds beleefd kan worden. Het voortreffelijke nachtleven van Valladolid tezamen met de unieke culinaire kwaliteiten maken de stad aantrekkelijk voor zowel jongeren als ouderen. 

Kookles bij taalschool La Casa del Espanol in Valladolid

Valladolid ligt zeer centraal en dat maakt dat de hogesnelheidstreinen (AVE) je al in 45 minuten naar de Spaanse hoofdstad Madrid brengen. Dankzij onze centrale ligging zijn ook steden als Segovia, Barcelona of Bilbao in een mum van tijd bereikbaar. Naast ons hoofdkantoor telt La Casa del Español een taalcentrum die ruimte biedt aan lessen speciaal voor grote groepen. Wij hechten er aan dat studenten met het geleerde Spaans ook uit de voeten kunnen in praktijksituaties. Dit doen we door receptieve bekwaamheden (luisteren en lezen) en productieve bekwaamheden (praten en schrijven) intensief te oefenen. Hier voegen we nog belangrijke aspecten van de Spaanse cultuur aan toe. Dat maakt dat je kunt rekenen op een volledige Spaanse onderdompeling! 

De voordelen van La Casa del Español op een rijtje:

  • Kleine groepen van niet meer dan 8 studenten. 
  • Één-op-één-lessen.
  • Inspirerende leeromgeving.
  • Hoog gekwalificeerde en ervaren docenten met een academische graad.
  • Veel persoonlijke aandacht.
  • Talrijke excursies in Valladolid en de uitgestrekte Spaanse regio Castilië en León.
  • Toegang tot de bibliotheek, internet, WIFI en veel meer.
  • Het Spaans van Valladolid wordt niet zelden aangehaald als het puurste Spaans van Spanje,
  • De zeer rijke historie van onze stad maakt Valladolid de ideale studiebestemming voor een originele Spaanse onderdompeling!

Nog meer weten van La Casa del Español? Lees dan ook ons interview met het taalinstituut uit Valladolid. 

logo La Casa del Español

CONTACTGEGEVENS

López Gómez 18, 2º
47002 Valladolid
www.casadelespanol.com
+34 983 200 999


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, Intensief Spaans, DELE Voorbereidingscursus, Online Spaans, Spaans & Wijn, Spaans & Koken, Excursies


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2022 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring