Leer Spaans bij taalschool El Carmen Spanish School in Valencia


Taalschool El Carmen Spanish School

El Carmen Spanish School

Opgericht in 2013, bevindt Carmen Spanish School zich in de bruisende wijk El Carmen midden in het historisch centrum van Valencia. Spaans onderwijzen in een prachtige culturele en historische omgeving is altijd onze missie geweest en we richten ons daarbij volledig op de wensen van de student. Daarbij werken we met flexibele lestijden en kleine groepen van 3-8 personen. We willen dat je je helemaal thuis voelt op onze school en daarom besteden we aandacht aan alle relevante details. Wij hechten aan persoonlijke en familiaire aandacht waardoor buitenlandse studenten zich gelijk bij ons thuisvoelen. We hebben een ongelooflijk team met docenten die onze klassen weten om te turnen tot een perfecte plek om Spaans te leren. Ze zijn allen natives, beschikken over universitaire graden in verschillende disciplines en hebben veel ervaring met het onderwijzen van talen. De docenten van El Carmen Spanish School zijn dynamisch, energiek en gepassioneerd en altijd bereid te helpen met wat jij nodig hebt.  

Een excursie van Spaanse taalschool El Carmen in Valencia

Activiteiten El Carmen Spanish School

Bij El Carmen Spanish School kun je deelnemen aan uiteenlopende culturele activiteiten, leuk en nuttig vanwege verschillende redenen. Het is in de eerste plaats een mooie gelegenheid om je Spaans in de praktijk te brengen en deel te nemen aan de Spaanse en Valenciaanse cultuur. De activiteiten zijn natuurlijk ook ideaal om andere studenten te leren kennen. Sterker nog, niet zelden ontstaan er vriendschappen voor het leven! Zo maar een greep uit onze zomeractiviteiten: bootexcursie natuur- en paellagebied Albufera, flamenco lessen, wijnproeverijen, paella kooklessen, workshops gericht op cultuur en film, museumbezoek, thematische lessen gericht op grote Spaanse feesten als Fallas, Semana Santa en kerst. Natuurlijk kunnen we je ook helpen met je huisvesting. Een appartement of een hotel?Of ga je voor een totale linguïstische onderdompeling bij een lokaal gastgezin? Laat maar weten wat je voorkeur heeft!

logo El Carmen Spanish School

CONTACTGEGEVENS

Calle Santo Tomás, 22, bajo-derecha (esquina con Calle Ripalda), Valencia
www.elcarmenspanishschool.com
(+34) 96 391 45 18


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Privéles, DELE Examen, Spaans via Skype, Spaanse Taal en Cultuur, Intensief Spaans, Excursies, Spaans voor Kinderen


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring