Leer Spaans bij taalschool Instituto Cervantes in Utrecht


Taalschool Instituto Cervantes

Gelegen midden in het centrum van Utrecht in een monumentaal gebouw kun je bij Instituto Cervantes groepslessen, privélessen, intensieve lessen en speciale cursussen volgen. Ook zijn er voorbereidingscursussen voor de DELE en SIELE examens. Al de docenten van Instituto Cervantes hebben Spaans als moedertaal en veel ervaring met het geven van Spaans aan buitenlanders.

Wie bij Instituto Cervantes een cursus Spaans volgt, kan een rijk cultureel aanbod verwachten. De Cervantes-bibliotheek herbergt namelijk ruim 14.000 werken. Naast veel Spaanstalige literatuur kun je dan denken aan muziek, tijdschriften en kranten. Instituto Cervantes organiseert ook met regelmaat een breed scala aan evenementen. Denk dan aan boekpresentaties, lezingen, muziekoptredens, toneelpresentaties en filmvoorstellingen. 

Met meer dan 100.000 cursisten wereldwijd is Instituto Cervantes de grootste instelling die zich bezighoudt met het onderwijzen van Spaans. Instituto Cervantes kent in totaal 86 vestigingen verspreid over 45 landen waaronder dus Utrecht. 

logo Instituto Cervantes

CONTACTGEGEVENS

Domplein 3, 3512 JC Utrecht
utrecht.cervantes.es
030-2334261


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, Spaans voor Kinderen, Intensief Spaans, Spaans voor Bedrijven, DELE Voorbereidingscursus, SIELE Voorbereidingscursus, Filmavonden


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring