Leer Spaans bij taalschool Instituto Cervantes in Utrecht


Taalschool Instituto Cervantes

Het Instituto Cervantes bevindt zich midden in het centrum van Utrecht in een monumentaal gebouw. Je kunt er groepslessen, privélessen, intensieve lessen, speciale cursussen volgen. Ook zijn er voorbereidingscursussen voor de DELE en SIELE examens. Al de docenten van Instituto Cervantes hebben Spaans als moedertaal is en hebben veel ervaring in het geven van Spaans aan buitenlanders.

Wie bij Instituto Cervantes een cursus Spaans volgt kan een rijk cultureel aanbod verwachten. De Cervantes bibliotheek herbergt ruim 14.000 werken waaronder heel veel Spaanstalige literatuur maar bijvoorbeeld ook muziek, tijdschriften en kranten. Verder organiseert Instituto Cervantes een breed scala aan evenementen. Denk daarbij aan boekpresentaties, lezingen, muziekoptreden, toneelpresentaties en filmvoorstellingen. 

Met meer dan 100.000 cursisten wereldwijd is Instituto Cervantes de grootste instelling die zich bezighoudt met het onderwijze van Spaans. Instituto Cervantes kent in totaal 86 vestigingen verspreid over 45 landen waaronder dus Utrecht. 

logo Instituto Cervantes

CONTACTGEGEVENS

Domplein 3
utrecht.cervantes.es
030-24288477


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, Spaans voor Kinderen, Intensief Spaans, Spaans voor Bedrijven, DELE Voorbereidingscursus, SIELE Voorbereidingscursus


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2021 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring