Leer Spaans bij taalschool Spanish by the River in Turrialba


Taalschool Spanish by the River

Spanish at Locations - Travelling Classroom in Costa Rica en Panama

Spaans leren in de jungle
Het team van Spanish at Locations is erop gebrand om jonge en oudere cursisten goed en snel Spaans te laten leren in Turrialba. Dit doen we met de combi van reguliere groepscurssen en privélessen Spaans en speciale programma's als 'Medisch Spaans' of 'Zakelijk Spaans'. En voor ouders - bij ons kun je ook je kinderen meenemen, die niet alleen een onvergetelijke tijd in Costa Rica zullen doormaken maar ook razendsnel Spaans gaan leren. In Turrialba beschikken we over alle benodigde studiefaciliteiten waaronder aangename studieruimtes, een bibliotheek en natuurlijk wifi. Onze gastgezinnen in het dorp staan niet alleen garant voor een aangenaam verblijf maar zorgen er ook voor dat je uitsluitend Spaans zult praten. Hoewel er bij ons serieus Spaans gestudeerd wordt, bieden we onze studenten alle gelegenheid om te ontspannen. Naast Turrialba in Costa Rica beschikken we over drie andere scholen in Panama: Bocas del Toro, Boquete en Panama-Stad. Alle vier de locoates zijn goed te bereizen en dat maakt dat je makkelijk tussen de verschillende scholen en locaties kunt pendelen! 

Turrialba en haar prachtige omgeving
Turrialba is met zijn 50.000 inwoners een groot dorp. Onze school bevindt zich maar op 10 minuten lopen van Turrialba waar je alles vindt wat je nodig hebt: winkels, supermarkten, banken, restaurants, cafeetjes en op vrijdag en zaterdag een uitgebreide groente-en fruitmarkt. Onze school ligt midden in de natuur uitkijkend uit op een weelderige jungle en een vulkaan. Kijk niet raar op als je tijdens Spaans vanaf het balkon luiaarden, toekans en andere tropische vogels ziet verschijnen. En op maar vijf minuten van onze school ligt een waterval waar je je in een compleet andere wereld zult wanen! Hoewel er in de directe omgeving van Turrialba grote outdoorattracties liggen, is Turrialba nog steeds een vrij onbekende bestemming voor toeristen. Een mooie bijkomstigheid, de mensen hier spreken nauwelijks Engels wat Turrialba de perfecte bestemming maakt om in alle rust aan je Spaans te werken!

Raften, paardrijden en leuke excursies 
Als je niet Spaans aan het leren bent, valt er in Turrialba van alles te beleven. Van zwemmen onder enorme watervallen tot educatieve excursies variërend van een bezoek aan een koffieboerderij, een tropische landbouwuniversiteit (CATIE) tot een slangenhuis en een vlindertuin. Avonturiers op hun beurt kunnen gaan raften op de spectaculaire Pacuarerivier die deel uitmaakt van de top vijf mooiste rivieren ter wereld! Maar je kunt ook gaan paardrijden in de weelderige omgeving of de spectaculaire Turrialbavulkaan beklimmen. En wist je dat we over onze eigen camping beschikken? Deze bevindt zich aan de oever van de Pacuarerivier en is uitgerust met tenten, keukens en badkamers. Hier strijken we bijvoorbeeld neer na een raftingtrip of een stevige wandeling. We bieden ook volop mogelijkheden tot vrijwilligerswerk. Dit kan zijn in een weeshuis, een bejaardentehuis, op lagere scholen of in het eerdergenoemde CATIE. Ook kun je deelnemen aan kooklessen en Latijns-Amerikaanse danslessen als salsa en merengue - voor een totale onderdompeling in de Latijns-Amerikaanse cultuur! En last but not least, iedere vrijdag is er de supergezellige happy hour waarmee we onze studenten uitzwaaien die hun programma hebben afgerond. 

Meer weten over Spanish at Locations? Lees dan ook ons interview met Ingrid Lommers, de Nederlandse directeur van Spanish at Locations.

logo Spanish by the River

CONTACTGEGEVENS

, Turrialba
www.spanishatlocations.com
(00506) 556 7380


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Excursies, Zakelijk Spaans, Groepscursus, Privéles, Spaans voor Families, Spaans voor Tieners, DELE Examen, Spaans voor Docenten, Spaans & Vrijwilligerswerk, Medisch Spaans, DELE Examen, Spaans & Bergbeklimmen, Spaans & Hiking, Spaans & Paardrijden


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring