Leer Spaans bij taalschool WAYRA Instituto de Español in Tamarindo


Taalschool WAYRA Instituto de Español

Sinds 1996 organiseert WAYRA Instituto de Español cursussen Spaans in Costa Rica voor alle niveaus. Met onze taalprogramma's en activiteiten leer je in een tropische setting op een plezierige en snelle wijze Spaans spreken. 

De tropische school van Wayra 
Onze school bevindt zich in een weelderige tropische tuin op nog geen blok verwijderd van het strand. Op ons erf staan drie gebouwen en twee kleine ranchos (palmhutjes). Voor een optimale en aangename studieomgeving zijn onze klaslokalen ruim en comfortabel van opzet met grote ramen. De hoofdranch kent twee klaslokalen en een cafetaria op de begane grond waar onze studenten kunnen studeren en relaxen. Hier ontmoet je medestudenten onder het genot van tropische hapjes en drankjes. Ook houden we hier onze populaire Latijns-Amerikaanse danslessen.  

Spaans en Surfen in Playa Tamarindo
Tamarindo geldt als één van de beste surfplaatsen van Costa Rica. Lange zandstranden, riffen en warm water zorgen voor ideale omstandigheden voor zowel beginnende als vergevorderde surfers. Speciaal voor studenten die speciaal naar Playa Tamarindo komen om te surfen hebben we  'Spaans en Surfen'. Een heerlijke combi waarbij je Spaans leren combineert met actief surfen.

Omringd door tropische natuur 
Bij ons complex kun je optimaal genieten van de waanzinnige Costa Ricaanse natuur die ons letterlijk omringt. Zo kun je leguanen en tropische vogels spotten met op de achtergrond het kabbelend geluid van de golven van de oceaan...Die rust wordt eigenlijk alleen doorbroken door apen die in onze omgeving bepaald geen uitzondering zijn. 


Huisvesting in Tamarindo

Op het gebied van huisvesting is er veel mogelijk in Tamarindo. Wij helpen je graag met het vinden van jouw ideale accommodatie in Tamarindo. Van studentenhuizen op loopafstand van de school tot het verblijven bij Costa Ricaanse gastgezinnen in nabijgelegen plaatsen als Villareal en Santa Rosa - echt ideaal om helemaal op te gaan in het Costa Ricaanse leven.

Schoolgebouw Wayra in Playa Tamarindo

Tamarindo Beach
Playa Tamarindo ligt aan de Costa Ricaanse westkust op het schiereiland Nicoya in de provincie van Guanacaste. Tamarindo is een schitterend tropisch paradijs dat bekend staat om zijn natuur, stranden en perfecte surfcondities. Het trendy Tamarindo kent een multiculturele samenleving met ongeveer 2500 bewoners. Restaurants, hotels, surfscholen, supermarkten en diverse andere voorzieningen bevinden zich op loopafstand van onze school en de studentenhuizen.

Activiteiten Tamarindo 
Van het bezoeken van kunstgalerijen en handwerkplaatsen tot uitgaan in de vele 
casino's, bars en discotheken, alles is mogelijk. De spectaculaire stranden met wit zand en kristalheldere water trekken natuurfanaten, surfers en zonaanbidders. Dankzij het warme en kosmopolitische klimaat wordt Tamarindo het hele jaar door bezocht door zowel Costa Ricaanse als buitenlandse toeristen. Naast surfen kun je in Tamarindo ook snorkelen, duiken, vissen, paardrijden, golf, tennis, yoga, fietsen of mountainbiken.

Meer weten over WAYRA Spanish Institute? Lees dan ook ons interview
met Sandra Chavez.  

logo WAYRA Instituto de Español

CONTACTGEGEVENS

Calle Real, 50309 Playa Tamarindo, Guanacaste, Costa Rica, Tamarindo
www.spanish-wayra.co.cr
info@spanish-wayra.co.cr
(++506) 2653 0359


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

DELE Examen, Excursies, Groepscursus, Spaans voor Kinderen, Zakelijk Spaans, Spaans & Surfen


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring