Spaans leren in Sevilla

Wil je Spaans leren in Sevilla in Spanje? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Sevilla en vind een cursus Spaans die bij jou past.

Giralda Center

Specialisatie:Intensief Spaans, Groepscursus, Privéles, DELE Examen, Internship, Au Pair in Spanje, Flamenco en Spaans, Excursies, Zakelijk Spaans, Spaans voor Docenten, Spaans voor Kinderen
Land: Spanje
Niveau: A1, A2, B1, B2, C1, C2
Adres: Avda. Menéndez Pelayo 16
Telefoon: +34 954 22 13 46
Website: https://www.giraldacenter.com
Email: info@giraldacenter.com
Facebook: GiraldaCenter

Giralda Center - Spaanse lessen in Sevilla sinds 1983

Giralda Center, wie zijn we?

Ontstaan in 1983 zijn we een taalschool met veel historie. Maar bovenal zijn we een Spaanse school met veel liefde voor ons werk! We beschikken over 18 ruime leslokalen uitgerust met de laatste interactieve technieken. Giralda Center is niet alleen geaccrediteerd door Instituto Cervantes maar ook door de examensbureaus DELE, SIELE en CCSE. Naast de Spaanse taal onderwijst Giralda Center ook Engels, Frans, Duits en Italiaans aan studenten in Sevilla wat tal van interessante mogelijkheden voor intercambios geeft! We bevinden ons op een prachtige locatie in Sevilla pal tegenover de Alcázartuinen bij de Universiteit van Sevilla. Zo is het van onze school maar 3 minuten lopen naar de wereldberoemde Plaza de España. Vanaf het dakterras van ons 4 verdiepingen hebben we het genoegen elke dag uit te kijken op groen en de Giralda, hét symbool van Sevilla. 

Giralda Center, wat bieden we

14 cursussen Spaans - het hele jaar door. Helemaal afgestemd op jou! De niveaus van onze cursussen gaan door tot de allerhoogste niveaus: C1 en C2. De doelstellingen van Giralda Center zijn helder: het leerproces optimaliseren en je helpen met al je Spaanse doelstellingen. Al onze cursussen Spaans omvatten 5 gratis culturele activiteiten per week. Niet alleen leuk maar ook buitengewoon effectief voor het leren van Spaans. Door heel Sevilla kunnen we je helpen met een geschikte accommodatie. We kunnen verder tal van services voor je verzorgen, zoals vervoer van en naar de luchthaven en alles waar we je maar bij kunnen helpen. We zijn zeer toegewijd aan onze studenten en zijn er van overtuigd dat je dit gelijk zult merken bij het allereerste contact dat je met ons hebt. Graag tot heel snel in het mooie en Sevilla waar de zon het hele jaar door schijnt!

 


Terug naar Spaanse taalscholen in Spanje

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie