Leer Spaans bij taalschool Giralda Center in Sevilla


Taalschool Giralda Center

Giralda Center - Spaanse lessen in Sevilla sinds 1983

Giralda Center, wie zijn we?

Ontstaan in 1983 is Giralda Center een taalschool met veel passie voor het Spaans. Onze royale schoolgebouw beschikt over 18 ruime leslokalen uitgerust met de laatste interactieve technieken. Giralda Center is niet alleen geaccrediteerd door Instituto Cervantes maar ook door examensbureaus als DELE, SIELE en CCSE. Naast de Spaanse taal onderwijst Giralda Center ook Engels, Frans, Duits en Italiaans aan studenten in Sevilla en dat zorgt voor interessante en leerzame intercambios! We bevinden ons op een prachtige locatie in Sevilla pal tegenover de Alcázartuinen bij de Universiteit van Sevilla. Zo is het van onze school maar 3 minuten lopen naar de wereldberoemde Plaza de España. Vanaf het dakterras op de 4e verdieping hebben we het genoegen elke dag uit te kijken op groen en de Giralda, hét symbool van Sevilla. 

Giralda Center, wat bieden we?

Het hele jaar door kun je bij ons kiezen uit 14 cursussen Spaans die afgestemd zijn op jou! Goed om te weten, de niveaus van onze cursussen gaan door tot de allerhoogste niveaus: C1 en C2. De doelstellingen van Giralda Center zijn helder: het leerproces optimaliseren en je helpen met al je Spaanse doelstellingen. Al onze cursussen Spaans omvatten vijf gratis culturele activiteiten per week. Niet alleen leuk maar ook buitengewoon effectief voor het leren van Spaans. Natuurlijk heb je ook een geschikte accommodatie nodig en we kunnen je hiermee door heel Sevilla van dienst zijn. Maar ook met tal van andere services kunnen we je helpen, zoals vervoer van en naar de luchthaven. We zijn zeer toegewijd aan onze studenten en zijn er van overtuigd dat je dit gelijk zult merken bij het allereerste contact dat je met ons hebt. Graag tot heel snel in het mooie en Sevilla waar de zon het hele jaar door schijnt!

 

logo Giralda Center

CONTACTGEGEVENS

Avda. Menéndez Pelayo 16, Sevilla
www.giraldacenter.com
+34 954 22 13 46


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Intensief Spaans, Groepscursus, Privéles, DELE Examen, Internship, Au Pair in Spanje, Flamenco en Spaans, Excursies, Zakelijk Spaans, Spaans voor Docenten, Spaans voor Kinderen


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring