Spaans leren in San Sebastian

Wil je Spaans leren in San Sebastian in Spanje? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in San Sebastian en vind een cursus Spaans die bij jou past.

Tandem San Sebastian

Specialisatie:Spaans & Koken, DELE Examen, Spaans voor 50 plussers, Internship, Groepscursus, Spaans & Surfen, Spaans voor Erasmus, Spaanse taal en Cultuur, Spaans & Salsa, Excursies, Spaans & Paardrijden, Spaans voor Docenten, Spaans & Wijn
Land: Spanje
Niveau: A1 · A2 · B1 · B2 · C1 · C2
Adres: Calle Pasajes, 4 (Gros) | 20013 San Sebastián | Spain
Telefoon: 34-943326705
Website: www.tandemsansebastian.com
Email: info@tandemsansebastian.com
Facebook: Tandemsansebastian

Ontdek San Sebastián met TANDEM


Veelzijdig San Sebastián

De mondaine badplaats San Sebastián is gezegend met buitengewoon fraaie stranden en een hoge levensstandaard. De wereldberoemde Baai van Concha gelegen bij het stadshart werkt als een magneet op zowel Spaanse als buitenlandse toeristen. San Sebastián kent tevens een rijk cultureel aanbod waaronder het beroemde filmfestival in september. De groene heuvels van het Baskenland en de Pyreneeën bieden volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers om te wandelen of te klimmen. Maar bovenal is San Sebastián een paradijs voor culinaire liefhebbers. De culinaire hoofdstad van Spanje telt naast verschillende sterrrenrestaurants ontelbare, smakelijke tapasbars waar de legendarische pintxos (pinchos op z'n Spaans) worden geserveerd. Je kunt je de tapas extra goed laten smaken met een Rioja, de vermaarde wijnregio ligt hier vlakbij. Ben je juist op zoek naar actie op het strand? Ook dan zit je goed in San Sebastián, want Playa de la Zurriola is één van de bekendste surfstranden van Spanje. Je zult versteld staan van wat San Sebastián allemaal te bieden heeft! 

 

School met goede faciliteiten in fijne buurt

Tandem San Sebastián, opgericht in 1987, bevindt zich in Gros, een trendy district dicht bij het strand van Zurriola en op slechts een kwartiertje lopen van de oude stad. Tot onze gloednieuwe faciliteiten behoren zes leslokalen en een computerruimte waar je kunt internetten. Onze school wordt geleid door een zeer gekwalificeerd team en is lid van TANDEM® International, een netwerk van kwaliteitsscholen verspreid over heel de wereld. Indien gewenst kunnen we er ook voor zorgen dat je Spanjaarden buiten de lessen om ontmoet. Dit werkt niet alleen goed voor je Spaans maar stelt je ook in de gelegenheid om nieuwe mensen uit de regio te ontmoeten en internationale vriendschappen voor het leven plezier op te doen!
 
 

De werkwijze en programma's van Tandem San Sebastián

Tandem San Sebastián werkt met een reeks dynamische lesmethodes. Hiertoe behoren praktijkoefeningen, groepsopdrachten en rollenspellen die vooral een positief effect hebben op je Spaanse communicatieve vaardigheden. Ons gemotiveerde team zorgt keer op keer voor gevarieerde en aantrekkelijke lessen die volledig zijn afgestemd op jouw individuele wensen. Alles is bij ons uiterst zorgvuldig georganiseerd met als doel je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken zonder dat je ergens naar hoeft om te kijken. Denk dan aan je accommodatie, het samenstellen van de juiste cursus en oefenstof, het organiseren van interessante culturele activiteiten. Dit alles matchen we met je leeftijd, wensen en je achtergrond. Op onze website vind je meer informatie over de prijzen van onze cursussen.

Naast reguliere cursussen verzorgen we ook een aantal speciale programma's waaronder:
- Internships
- Master Classes 50+
- Spaans + Surfen
- Voorbereidingscursussen voor het DELE-examen 
- Speciale groepscursussen op maat 

Meer weten over Tandem San Sebastian? Lees dan ook ons interview met Ana.
 

 


Terug naar Spaanse taalscholen in Spanje

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie