Spaans leren in Sallent de Gallego

Wil je Spaans leren in Sallent de Gallego in Spanje? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Sallent de Gallego en vind een cursus Spaans die bij jou past.

Mountain and Language

Specialisatie:Privéles, Spaans & Klimmen, Spaans & Hiking, Spaans & Koken, Spaans & Toerisme, Spaanse taal en Cultuur, Excursies, Spaans & Wijn
Land: Spanje
Adres: Urb. Las Peregrinas, 2. | 22663 Tramacastilla de Tena - Sallent de Gállego
Telefoon: (0034) 687 93 63 38
Website: www.mountainandlanguage.com
Email: info@mountainandlanguage.com
Twitter account: @MLanguagePyr
Facebook: MountainAndLanguage

Mountain and Language: Spaans in de Pyreneeën

Mountain and Language is een Spaanse taalschool die zich onderscheidt vanwege haar locatie en gepersonaliseerde privécursussen. We bevinden ons in een schitterende omgeving: de Pyreneeën. Onze school is gevestigd in Sallent de Gállego om precies te zijn, een prachtig dorp in de Pyreneeën omringd door toppen van ruim 3000 meter. Vanuit Sallent organiseren wij tal van boeiende excursies. Zo bezoeken wij verbluffende natuurparken als Parque Nacional de Ordesa en Monte Perdido of Parque Nacional de los Pirineos Franceses of Parque Natural de los Cañones de Guara. Kortom, dit is dé ideale bestemming voor iedereen Spaans wil leren in de bergen. Langeafstandswandelen, BTT, outdoor, cultuur of de lokale gastronomie, het is hier allemaal mogelijk! 

Mountain and Language in de Pyreneeen

De cursussen van Mountain and Language zijn volledig gepersonaliseerd: privélessen (één), samengesteld voor een echtpaar (twee op één) of speciaal afgestemd op een groep mensen. Mountain and Language richt zich volledig op de wensen en benodigdheden van onze studenten. Om je een idee te geven van de lessen. In de aula oefenen we met dagelijkse praktijksituaties, maar ook buiten de school houden we lessen: in het toerismebureau, in een typische bar of tijdens een heerlijke wandeling door het landschap van de Pyreneeën. Naast algemene cursussen verzorgt Mountain and Language ook thematische Spaanse cursussen. Leuk als je bijvoorbeeld wilt genieten van streekgastronomie of alles te weten wilt komen over de bergcultuur hier en monumenten in de omgeving Is er een betere manier om Spaans te leren? 

De methodiek van Mountain and Language richt zich op de combinatie van lessen bij ons in de aula en buitenschoolse lessen. Buitengewoon effectief als je weet dat één lesuur in de praktijk gelijk staat aan 50 lesuren! Verder zijn onze klassen letterlijk verfrissend, met een ongeremd karakter. Want om Spaans te leren moet je je ook goed voelen! Mountain and Language heeft voor zijn studenten een hele reeks van goede accommodaties en gastgezinnen geselecteeerd. Kom Spaans leren bij ons leren en geniet met volle teugen van de Pyreneeën! 

Bergexcursie met Mountain and Language
 
Meer weten over Mountain and Language? Lees dan ook ons interview met Magali. 
 

Terug naar Spaanse taalscholen in Spanje

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie