Leer Spaans bij taalschool Mester in Salamanca


Taalschool Mester

Mester ontvangt jaarlijks 4000 studenten uit meer dan 40 landen. Je gaat in de studentenhoofdstad Salamanca dan ook de hele wereld ontmoeten! Mester heeft als missie om elke cursus Spaans zo inspirerend, actueel en effectief mogelijk te maken. Daarom is ons team zeer gemotiveerde en hoogopgeleide mensen die werken met de modernste onderwijstechnieken. Naast fijne klaslokalen hechten we in ons educatief centrum aan laagdrempelige ontmoetingsplekken waar studenten hun ervaringen kunnen uitwisselen en van elkaar kunnen leren. 

De stad Salamanca maakt deel uit van het Werelderfgoed en vormt één van de mooiste historische steden van Spanje. In het stadscentrum liggen een verscheidenheid aan architectonische juweeltjes op je te wachten, zoals het Plaza Mayor (het plein der pleinen), de twee kathedralen (de oude en de nieuwe), het San Esteban klooster en de façade van de beroemde Universiteit van Salamanca. Daarnaast maakt Salamanca deel uit van de zogenaamde Ruta Vía de la Plata (de oude Romeinse zilverroute) en de Camino de la Lengua Castellana (een route die de bakermat vormt van het Castilliaans). Maar de belangrijkste kwaliteit van Salamanca is ongetwijfeld haar bruisende studentensfeer!

Waarom voor Mester kiezen?

- Sinds 1991 ervaring met Spaans voor buitenlandse studenten.

- Totale flexibiliteit voor het samenstellen van je programma. 

- Je kunt bij ons je studiepunten halen. 

- We werken samen met de Universidad Pontificia de Salamanca.

- Groot aanbod zakelijke programma's zoals Medisch Spaans of Spaans voor Toerisme. 

- Hoogwaardig lesmateriaal ontwikkeld door het docententeam van Mester.

- Veel variatie in accommodatie: gastgezinnen, studentenhuizen, appartementen en onze eigen residentie niet te vergeten. 

- Een bevoorrechte ligging in het centrum van de gezellige studentenstad Salamanca.    

- Persoonlijke aandacht voor elke student.

- Speciaal voor docenten in opleiding bieden we de kwaliteitscursus español como lengua extranjera (E/LE).  

logo Mester

CONTACTGEGEVENS

Vázquez Coronado 5, 37002, Salamanca
www.mester.com
+34 923 213 835


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, DELE Examen, Intensief Spaans, Spaans voor Docenten, Zakelijk Spaans, Excursies, Spaans & Film, Spaans & Flamenco, Medisch Spaans, Spaans & Koken, Spaans & Literatuur, Spaans & Salsa, Privéles


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring