Leer Spaans bij taalschool Mester in Salamanca


Taalschool Mester

Mester ontvangt jaarlijks 4000 studenten uit meer dan 40 landen. In de internationale studentenstad Salamanca ga je dan ook de hele wereld ontmoeten! Mester heeft als missie om elke cursus Spaans zo inspirerend, actueel en effectief mogelijk te maken. Het team van Mester bestaat uit gemotiveerde en hoogopgeleide professionals die werken met de modernste onderwijstechnieken. Mester is een echt educatief centrum uitgerust met inspirerende leslokalen en laagdrempelige ontmoetingsplekken. Zo kunnen studenten ervaringen uitwisselen en van elkaar leren. 

Als één van de mooiste historische steden van Spanje maakt Salamanca deel uit van het Unesco Werelderfgoed. Mester bevindt zich midden in het stadshart omgeven door verschillende architectonische juweeltjes. Zoals het Plaza Mayor (misschien wel het imposantste plein van Spanje) en de twee kathedralen (de oude en de nieuwe), het San Esteban klooster en natuurlijk de façade van de wereldberoemde Universiteit van Salamanca. Daarnaast maakt Salamanca deel uit van de Ruta Vía de la Plata (de oude Romeinse zilverroute) en de Camino de la Lengua Castellana (een route die wel de bakermat an het Castilliaans wordt genoemd). Maar de belangrijkste kwaliteit van Salamanca waar je voor zult vallen is ongetwijfeld haar bruisende internationale studentensfeer!

Waarom voor Mester kiezen?

- Sinds 1991 ervaring met Spaans voor buitenlandse studenten.

- Mester biedt totale flexibiliteit voor het samenstellen van je programma. 

- Je kunt bij Mester studiepunten halen. 

- Mester werkt samen met de Universidad Pontificia de Salamanca.

- Groot aanbod zakelijke programma's, zoals Medisch Spaans of Spaans voor Toerisme. 

- Hoogwaardig lesmateriaal ontwikkeld door het docententeam van Mester.

- Veel variatie in accommodatie: gastgezinnen, studentenhuizen, appartementen en onze eigen residentie niet te vergeten. 

- Een bevoorrechte ligging midden in het centrum van de gezellige studentenstad Salamanca.    

- Persoonlijke aandacht voor elke student.

- Speciaal voor docenten in opleiding is er de kwaliteitscursus español como lengua extranjera (E/LE).  

logo Mester

CONTACTGEGEVENS

Vázquez Coronado 5, 37002
www.mester.com
+34 923 213 835


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, DELE Voorbereidingscursus, Spaans voor Docenten, Spaans voor Toerisme, Zakelijk Spaans, Medisch Spaans, Excursies


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2022 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring