Leer Spaans bij taalschool Mester in Salamanca


Taalschool Mester

Mester ontvangt jaarlijks 4000 studenten uit meer dan 40 landen. In de ultieme studentenstad Salamanca ga je dan ook de hele wereld ontmoeten! Mester heeft als missie om elke cursus Spaans zo inspirerend, actueel en effectief mogelijk te maken. Daarom bestaat het team van Mester zeer gemotiveerde en hoogopgeleide mensen die werken met de modernste onderwijstechnieken. Mester is een waar educatief centrum met inspirerende leslokalen en laagdrempelige ontmoetingsplekken waar studenten hun ervaringen uitwisselen en van elkaar leren. 

Als één van de mooiste historische steden van Spanje maakt Salamanca deel uit van het Werelderfgoed. In het stadscentrum waar Mester zich midden in bevindt liggen verscheidene architectonische juweeltjes op je te wachten. Zoals het Plaza Mayor (wel het plein der pleinen genoemd) en de twee kathedralen (de oude en de nieuwe), het San Esteban klooster en natuurlijk de façade van de beroemde Universiteit van Salamanca. Salamanca maakt tevens deel uit van de zogenaamde Ruta Vía de la Plata (de oude Romeinse zilverroute) en de Camino de la Lengua Castellana (een route die de bakermat vormt van het Castilliaans). Maar de belangrijkste kwaliteit van Salamanca waar je voor zult vallen is ongetwijfeld haar bruisende internationale studentensfeer!

Waarom voor Mester kiezen?

- Sinds 1991 heeft Mester ervaring met Spaans voor buitenlandse studenten.

- Mester biedt totale flexibiliteit voor het samenstellen van je programma. 

- Je kunt bij Mester studiepunten halen. 

- Mester werkt samen met de Universidad Pontificia de Salamanca.

- Groot aanbod zakelijke programma's zoals Medisch Spaans of Spaans voor Toerisme. 

- Hoogwaardig lesmateriaal ontwikkeld door het docententeam van Mester.

- Veel variatie in accommodatie: gastgezinnen, studentenhuizen, appartementen en onze eigen residentie niet te vergeten. 

- Een bevoorrechte ligging in het centrum van de gezellige studentenstad Salamanca.    

- Persoonlijke aandacht voor elke student.

- Speciaal voor docenten in opleiding biedt Mester de kwaliteitscursus español como lengua extranjera (E/LE).  

logo Mester

CONTACTGEGEVENS

Vázquez Coronado 5, 37002
www.mester.com
+34 923 213 835


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, DELE Examen, Intensief Spaans, Spaans voor Docenten, Zakelijk Spaans, Excursies, Spaans & Film, Spaans & Flamenco, Medisch Spaans, Spaans & Koken, Spaans & Literatuur, Spaans & Salsa, Privéles


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring