Leer Spaans bij taalschool El Abanico in Rotterdam


Taalschool El Abanico

De beste keuze in Rotterdam voor wie echt Spaans wil leren - Spaanse taal en cultuur

El Abanico verzorgt sinds 1995 in Rotterdam en Zuid-Holland een breed scala aan cursussen Spaans en culturele activiteiten. Het doel is om studenten op een leuke manier, snel en gedegen Spaans te leren. De naam 'El Abanico' (waaier, scala) verwijst naar de filosofie om naast Spaans ook aandacht te besteden aan literatuur, muziek, kookkunst en andere aspecten van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur. 

Bij El Abanico kun je ook cursussen volgen als voorbereiding op de DELE examens. Dit zijn de officiële examens Spaans als vreemde taal die onder meer door het Spaanse Ministerie van Onderwijs worden afgenomen. In Nederland wordt dat twee keer per jaar gedaan door het Instituto Cervantes. Ook voor vertalingen en bedrijfstrainingen kunt u bij ons terecht.

El Abanico legt niet alleen de nadruk op de Spaanse taal, maar ook op de cultuur van Spanje en alle andere Spaanstalige landen. Het taleninstituut organiseert daarom tal van culturele activiteiten waaraan studenten kunnen deelnemen. Van literatuur tot muziek en van film tot politiek. Sfeer proeven en kennis te maken met de docenten? Bezoek dan vooral een van de Open Dagen van El Abanico!

Nog meer weten over El Abanico? Lees dan ook het interview met Carmen, docente en directrice van het Spaans cultureel centrum, en houd de open dagen in de gaten!logo El Abanico

CONTACTGEGEVENS

Haagseveer 64, 3011 DA Rotterdam
el-abanico.nl
010-4153287


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, Zomercursus, Spaans voor Bedrijven, Online Spaans, DELE Voorbereidingscursus, Conversatieles, Spaans op Maat, Incompany training, Intensief Spaans, Intercambio


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring