Leer Spaans bij taalschool El Abanico in Rotterdam


Taalschool El Abanico

El Abanico verzorgt sinds 1995 in Rotterdam en Zuid-Holland een breed scala aan cursussen Spaans. Het doel is om studenten op een leuke manier, snel en gedegen Spaans te leren. De naam 'El Abanico' (waaier, scala) verwijst naar de filosofie om naast Spaans ook aandacht te besteden aan literatuur, muziek, kookkunst en andere aspecten van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur. 

Onze cursussen bieden tevens een gedegen voorbereiding op de DELE examens. Dit zijn de officiële examens Spaans als vreemde taal die onder meer door het Spaanse Ministerie van Onderwijs worden afgenomen. In Nederland wordt dat twee keer per jaar gedaan door het Instituto Cervantes. Ook voor vertalingen en bedrijfstrainingen kunt u bij ons terecht.

El Abanico legt niet alleen de nadruk op de Spaanse taal, maar ook op de cultuur van Spanje en alle andere Spaanstalige landen. Het taleninstituut organiseert daarom tal van culturele activiteiten waaraan studenten kunnen deelnemen. Van literatuur tot muziek en van film tot politiek. Sfeer proeven en kennis te maken met de docenten? Bezoek dan een van de Open Dagen van El Abanico!

Nog meer weten over El Abanico? Lees dan ook het interview met Carmen, docente en directrice van de oudste en grootste taalschool van Rotterdam.

logo El Abanico

CONTACTGEGEVENS

Haagseveer 64
el-abanico.nl
010-4153287


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

DELE Examen, Zomercursus, Bedrijfscursus, Intercambio, Groepscursus, Privéles, Vertalingen, Intensief Spaans, Spaans & Literatuur, Spaans & Cultuur, Spaans & Koken, Spaans & Kunst, Online Spaans


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring