Leer Spaans bij taalschool Taalbureau Spaans-Rivas in Rossum


Taalschool Taalbureau Spaans-Rivas
Spaans-Rivas verzorgt al 20 jaar Spaanse cursussen, vertalingen en zakelijke trainingen voor particulieren, overheden en bedrijven in het gebied Den Bosch, Rossum, Zaltbommel, Kerkdriel, Rosmalen, Heusden, Drunen, Waalwijk, Tilburg, Wijk en Aalburg, Vught en Vlijmen. De Spaanse lessen vinden plaats in Hintham en Heusden.   

Cursussen Spaans
Taalbureau Spaans Rivas maakt gebruik van een eigen lesmethode ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring en interactie met studenten. Deze methode is gericht op conversatie aan de hand van veel praktijkoefeningen. Op deze wijze wordt er een degelijke basis gelegd van waaruit verdere kennis van de Spaanse taal kan worden opgebouwd, zowel in het lezen als in het spreken. Spaans-Rivas organiseert zowel reguliere taalcursussen als verschillende speciale groepslessen als Spaans en Koken, Spaans en Cultuur en Spaans en Literatuur. Ideaal voor wie ook meer over de Spaanse cultuur wil leren.
 
Incompany taaltrainingen Spaans
Taalbureau Spaans-Rivas verzorgt niet alleen taaltrainingen voor het bedrijfsleven maar werkt ook samen met bedrijven die zaken doen op Spaanstalige markten. Deze taalcursussen worden door professionele native speakers verzorgd.
 
Vertalingen
Spaans-Rivas heeft ruimschoots ervaring met professionele en beëdigde vertalingen voor overheden, bedrijven en particulieren. We zijn een modern vertaalbureau die professionele, hoogwaardige vertalingen levert tegen scherpe tarieven. We zijn gespecialiseerd in juridische, financiële en economische vertalingen, net als reclameteksten.  


CONTACTGEGEVENS

Kerkstraat 4
spaanstaalbureau.nl
06-13851395


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2021 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring