Spaans leren in Ronda

Wil je Spaans leren in Ronda in Spanje? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Ronda en vind een cursus Spaans die bij jou past.

Algaba de Ronda

Specialisatie:Groepscursus, Privéles, Excursies, Spaans & Ecotoerisme, Intensief Spaans, Spaans voor Kinderen, Zomercursus, Zomerkamp
Land: Spanje
Adres: Carretera Ronda-Algeciras Kilómetro 4.5, Ronda, Málaga
Telefoon: (+34) 952 114 048
Website: www.algabaderonda.com/
Email: algaba@algabaderonda.com
Facebook: algaba.deronda
De naam 'La Algaba' komt van het Arabisch-Spaans en verwijst naar een overvloedig en diep woud. En dat dekt de lading want we bevinden ons in het zuiden van de stad Ronda in de Andalusische provincie Malaga, daar waar drie unieke natuurparken samenkomen. Een uitzonderlijke plaats om Spaans te leren midden in de natuur en de cultuur van onze regio in het binnenland van Andalusië te ervaren. Onze volledig gerestaureerde cortijo, een Andalaludische boerenhoeve, kent een historie van ruim 200 jaar.


Onze cursussen Spaans en acccommodatie
Met betrekking tot onze cursussen bieden we twee mogelijkheden. Groepen die zelf hun docent meebrengen. In dit geval rekenen we maar 66 euro per student waarbij naast accommodatie ook maaltijden en faciliteiten zijn inbegrepen. Verder verzorgen we zelf Spaanse trainingsprogramma's. De prijs varieert afhankelijk van het programma. In het geval je 4 lesuren per dag volgt, betaal je zo'n 145 euro en voor een hele week (20 uur) betaal je ongeveer 540 euro. De accommodatie (in verschillende vormen) vind je op ons uitgestrekte terrein. Naast de cortijo (hier bevinden zich de meeste faciliteiten waaronder kamers en eetgedeeltes) beschikken we ook over aangename bungalows met verschillende kamers, slaapruimtes en badkamers.
 
Workshops, excursies en ons Serrano Restaurant
Algaba de Ronda biedt een gevareerd aanbod workshops en activiteiten voor alle leeftijden. Tot de activiteiten en thema's die we verzorgen op ons terrein behoren 'natuur en agro-ecologie', 'prehistorie en archeologie' onder begeleiding van gidsen. Al onze gasten nodigen we ook van harte uit in onze Serrano restaurant waar we traditionele gerechten serveren uit de Serrania de Ronda en de mediterraanse keuken gemaakt van lokale en organische producten. Ook organiseren we excursies naar Ronda en verderweg gelegen Andalusische steden als Granada en Sevilla. 

Terug naar Spaanse taalscholen in Spanje

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie