Leer Spaans bij taalschool Terracentro in Quito


Taalschool Terracentro

Als je op zoek bent naar een omgeving waar je goed Spaans kunt leren en kennis kunt maken met de rijke Ecuadoraanse cultuur, geschiedenis en gebruiken, dan ben je bij Terracentro in goede handen.
Alle programma´s worden aangepast op jouw wensen en niveau, terwijl onze gekwalificeerde leraren veel ervaring met het onderwijzen van Spaans aan buitenlanders. Het is daarbij altijd ons streven dat jij van iedere minuut in de les geniet. Terracentro Spanish School & Cultural Center is honderd procent in Ecuadoriaanse handen en daarom zeer authentiek. 

Onze gepersonaliseerde lessen zijn gericht op vier hoofdzaken: grammatica, lezen, luisteren en spreken. Terracentro biedt een breed scala aan programma´s waar naast de reguliere Spaanse lessen bijvoorbeeld ook 'Survival Spaans voor Reizigers' deel van uitmaakt. Met dit programma leer je Spaans en ontdek je je tegelijkertijd de mooiste plekken van Quito. Daarnaast zijn er ook programma's als 'Medisch Spaans', 'Zakelijk Spaans', 'Spaans voor Kinderen' en het 'Reizende Klaslokaal'. Bij dit laatste programma leer je Spaans en bezoek je de mooiste plekken van Ecuador). En als je weer thuis bent kun je je Spaanse lessen via onze online Skype lessen probleemloos oppakken. 

Maar Terracentro is nog van veel meer markten thuis. We kunnen vrijwilligerswerk of een verblijf bij een lokale familie regelen. We kunnen ook culturele uitstapjes voor je plannen waaronder grote evenementen in Quito of je begeleiden met het reizen door Ecuador. Tijd en geld verliezen door eindeloos studeren op werkwoorden en vervoegingen is bij Terracentro niet nodig! 

Naast het feit dat je in Quito het meest zuivere Spaans van Zuid-Amerika leert, heeft de stad ook een prachtig stadscentrum in petto dat werkelijk bezaaid is met koloniale schatten die door Unesco zijn uitgeroepen tot Werelderfgoed. En in de nabije omgeving bevinden zich ook nog eens de adembenemende landschappen van het fascinerende Andesgebergte.

Kortom, bij Terracentro leer je niet alleen Spaans maar word je ook volledig ondergedompeld in de Ecuadoraanse cultuur. Dit alles zal een onvergetelijke ervaring voor je zijn. Terracentro verwelkomt je graag!

logo Terracentro

CONTACTGEGEVENS

Terranova Oe5-10 and Paraguay, Quito (vlakbij de Italiaanse ambassade), Quito
www.terracentrospanishschool.com
terracentroschool@gmail.com
(593)2 2224871 / (593) 998208673


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Privéles, Spaans via Skype, Medisch Spaans, Spaans voor Kinderen, Zakelijk Spaans, Vrijwilligerswerk en Spaans, Spaanse taal en Cultuur


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring