Leer Spaans bij taalschool Simon Bolivar Spanish School in Quito


Taalschool Simon Bolivar Spanish School

Welkom bij Simon Bolivar Spanish School in de hoofdstad van Ecuador 

Waarom Spaans leren bij Simon Bolivar in Quito? Simon Bolivar Spanish School is één van de oudste en beste taalscholen van Ecuador en Zuid-Amerika. In de loop van de tijd heeft Simon Bolivar Spanish School een team van talentvolle en ervaren docenten weten op te bouwen. Zij kunnen jou de perfecte leerervaring bieden dankzij de kwalitatieve diensten en hun professionele achtergrond. Het is de missie van Simon Bolivar Spanish School om alle internationale studenten te laten genieten van de voortreffelijke natuur- en culturele diversiteit van Ecuador. Daarnaast staat het personeel altijd klaar om je helpen met vragen of wensen. Of dit nu gaat om je accommodatie of rondreis die je plant.

Simon Bolivar Spanish School verzorgt groepslessen voor alle niveaus en leeftijden. Het 'Cultural Immersion Program' van de scholen in Quito en Cuenca staat garant voor gevarieerde buitenschoolse activiteiten. Denk dan aan Zuid-Amerikaanse dansen, koken, films, voetbalwedstrijden, cultuurlessen en geschiedenis. In de weekenden worden ook nog trips naar steden en nationale parken georganiseerd. Cursussen Spaans zijn al beschikbaar vanaf een paar uur per week oplopend tot zeer intensieve één-op-één-lessen. We organiseren ook weekprogramma's in de fantastische Amazone jungle en het relaxte kustgebied van Ecuador. Tevens kunnen we je helpen met een bezoek aan de Galapagos Eilanden. Neem vooral een kijkje de website van Simon Bolivar voor meer informatie over de programma's, onze bestemmingen, tarieven en ervaringen van de studenten. Welkom!

logo Simon Bolivar Spanish School

CONTACTGEGEVENS

Mariscal Foch E9-20 y Av. 6 de Diciembre
www.simon-bolivar.com
(593-2) 2544558


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, Online Spaans, DELE Voorbereidingscursus, Spaans & Cultuur, Excursies, Vrijwilligerswerk en Spaans, SIELE Voorbereidingscursus, Rondleidingen


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring