Leer Spaans bij taalschool AGS school in Quito


Taalschool AGS school

Andean Global Studies (AGS) richt zich op zowel individuen als groepen. Met gespecialiseerde programma's richten we ons op de persoonlijke en professionele behoeften van onze cursisten. Voorbeelden van onze programma's zijn 'Spaans Intensief', 'Spaans Online', 'Medisch Spaans', 'Voorbereidingslessen voor DELE', 'Traveling Classroom', Spaans en Cultuur'. En wie wilt, kan zich ook wagen aan een cursus Quichua, de inheemse taal van Ecuador. Wij zien graag dat je volop geniet van Ecuador's rijke cultuur én al zijn natuurwonders. Daarom coördineert AGS tal van culturele uitstapjes, sportevenementen, outdooractiviteiten, vrijwilligerswerk en internships. Zo kun je het prachtige Cuenca of de populaire kustplaatsen Manta en Montanita bezoeken. 

Quito, officieel San Francisco de Quito, is niet alleen de hoofdstad van Ecuador maar ook de oudste stad van heel Zuid-Amerika! Quito's oude stad is werkelijk bijzonder en mag niet gemist worden tijdens je bezoek aan Ecuador. De stad is bezaaid met musea en verbluffende kerken die gevuld zijn met oogverblindende koloniale kunst. AGS is gevestigd in het hart van het commerciële hart van Quito in een rustige woonwijk dicht bij malls, banken, restaurants en een park. Je kunt er komen per Ecovía, het openbaar vervoersysteem van Quito dat is uitgerust met moderne en aangename bussen. De school is voorzien van WIFI en een cafetaria waar altijd gratis water, thee en snacks voor je klaar staan.    

logo AGS school

CONTACTGEGEVENS

El Mercurio E 10-23 y La Razón, Quito, Ecuador, Quito
www.andeanglobalstudies.org
(00593) 2 2254 928


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Spaans & Vrijwilligerswerk, Groepscursus, Medisch Spaans, Excursies, DELE Examen, Online Spaans, Privéles, Internship, Spaans & Yoga, Spaans & Koken, Spaanse Taal en Cultuur


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring