Spaans leren in Punta del Este

Wil je Spaans leren in Punta del Este in Uruguay? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Punta del Este en vind een cursus Spaans die bij jou past.

La Herradura

Specialisatie:Groepscursus, Privéles, Spaans voor Kinderen, Spaans voor Tieners, DELE Examen, Spaans voor Expats, Zakelijk Spaans
Land: Uruguay
Website: www.spanish-herradura.com
Email: info@spanish-herradura.com
Facebook: laherraduraspanishschoolinpuntadeleste

 

Spaanse lessen bij taalschool La Herradura in Punta del Este

Een cursus bij La Herradura in Punta del Este betekent niet alleen Spaans leren maar ook een kennismaking met de Uruguayaanse levenstijl en warmte. Je bent verzekerd van een volledige Spaanse en Uruguayaanse onderdompeling dankzij de combinatie van Spaanse lessen met sociale activiteiten, sporten, vrijwilligerswerk en internships. Extra handig voor wie Spaans wil leren Punta del Este: de directeur van La Herradura is Nederlands! 

De locatie de en voorzieningen van La Herradura in Punta del Este
Onze school is gevestigd in de veilige, centrale en groene Pinaresbuurt in een tuin van een mooie villa. We beschikken over twee comfortabele, volledig ingerichte leslokalen. Gedurende de pauzes kun je volop genieten van de tuin waar we ook onze conversatielessen houden. In het hele gebouw is WI-FI en we beschikken daarnaast ook over een computerruimte. Verder zijn er in het gebouw twee badkamers. De Atlantische Oceaan ligt op maar twee blokken van de school en als het even kan, dan verplaatsen we onze Spaanse lessen naar het strand! De school is gevestigd op 10 blokken van het centrum van Maldonado en op 4 kilometer van het centrum van Punta del Este. In de omgeving zijn volop voorzieningen waaronder winkels, restaurants, supermarkten, busservices en een bankautomaat. De belangrijkste busterminal ligt op loopafstand en dit maakt dat het makkelijk is om in de weekenden uitstapjes te maken naar interessante plekken buiten Punta del Este.

Punta del Este en omgeving
Punta del Este is gelegen op 140 kilometer van onze andere locatie, Montevideo. Met 12.000 inwoners en kilometerslange stranden is Punta del Este één van de belangrijkste badplaatsen van Latijns-Amerika. Daarnaast is het een van de levendigste steden van Uruguay, in het bijzonder tijdens de zomer. Er is voor iedereen genoeg te doen: natuur, watersporten of genieten van het bruisende nachtleven. De bekendste straat is de Avenida Gorlera waar je een grote verzameling restaurants, bars, bioscopen, winkels en kunstgalerijen kunt verwachten. In de omgeving van de oude stad staat de beroemde vuurtoren van Punta del Este, het oudste icoon van de stad. Bekend is ook de opmerkelijke Paseo de las Américas waar tal van openbare kunstwerken staan. Naast de prachtige stranden biedt Punta del Este de nodige cultuur waaronder verschillende interessante musea. Ook buiten de stad liggen veel plaatsen die het bezoeken waard zijn. Voorbeelden hiervan zijn de eilanden Isla Gorriti of Isla de Lobos, een van de belangrijkste reservaten voor zeehonden in Zuid-Amerika. 

Tuin van taalschool La Herradura in Punta del Este

Meer weten over La Herradura? Lees dan ook ons interview met Margo, de Nederlandse directeur. 


Spaanse taalscholen in Uruguay

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie