Leer Spaans bij taalschool La Herradura in Punta del Este


Taalschool La Herradura

De school van La Herradura in Punta del Este is gevestigd in een mooie villa met tuin in de veilige, centrale en het groene Pinares. Het schoolgebouw is uitgerust met twee comfortabele, volledig ingerichte leslokalen. In de tuin waar ook de conversatielessen plaatsvinden, kan tijdens de pauzes volop genoten worden. In het hele gebouw is wifi en er is een computerruimte. Verder zijn er in het gebouw twee badkamers. De Atlantische Oceaan bevindt zich op maar twee blokken van de school en als het even kan, dan worden de Spaanse lessen naar het strand verplaatst. De school is gevestigd op 10 blokken van het centrum van Maldonado en op 4 kilometer van het centrum van Punta del Este. In de omgeving zijn volop voorzieningen waaronder winkels, restaurants, supermarkten, busservices en een bankautomaat. De belangrijkste busterminal ligt op loopafstand en uitstapjes binnen en buiten Punta del Este zijn zo gemaakt. Goed om te weten, de directrice van La Herradura is Nederlandse! 

Punta del Este is gelegen op 140 kilometer van onze andere locatie, Montevideo. Met 12.000 inwoners en kilometerslange stranden is Punta del Este één van de belangrijkste badplaatsen van Latijns-Amerika. Daarnaast is het een van de levendigste steden van Uruguay, in het bijzonder tijdens de zomerperiode. Er is voor iedereen genoeg te zien en te beleven: natuur, watersporten of genieten van het bruisende nachtleven? De bekendste straat van Punta del Este is de Avenida Gorlero met een groot restaurants, bars, bioscopen, winkels en kunstgalerijen. In de omgeving van de oude stad staat de beroemde vuurtoren van Punta del Este, het oudste icoon van de stad. Op cultureel vlak heeft Punta del Este ook veel te bieden, zoals verschillende interessante musea en de Paseo de las Américas met zijn openbare kunstwerken. Ook buiten de stad bevinden zich veel plaatsen die het bezoeken waard zijn. Voorbeelden hiervan zijn de eilanden Isla Gorriti en Isla de Lobos, een van de belangrijkste reservaten voor zeehonden in Zuid-Amerika. 

logo La Herradura

CONTACTGEGEVENS

Gente between Escorpion and Antares, Gral. Edgardo Genta, 20000 Maldonado, Departamento de Maldonado, Uruguay
www.spanish-herradura.com


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, Intensief Spaans, DELE Voorbereidingscursus, Spaans voor 60+, Zakelijk Spaans, Spaans voor Docenten, Spaans voor Kinderen, Excursies, Spaans voor Tieners


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring