Leer Spaans bij taalschool Peak Me Languages in Panes


Taalschool Peak Me Languages

Spaans leren in de bergen van Asturië

Peak Me Languages is een taalschool...met een twist! Gevestigd in een klein dorp in het groene Asturië bevinden we ons op maar 10 kilometer van de prachtige zandstranden van Asturië en Cantabrië. Daarnaast bevinden we ons aan de poort van de Picos de Europa, het oudste nationale park van Spanje. Een park met verbluffende berglandschappen en een levendig en divers wildlife met beren, wolven, zalm en vele vogelsoorten. Onze cursussen Spaans zijn effectief, plezierig en vinden in een relaxte atmosfeer plaats met groepen van max. 6 personen. 

In onze school in de Asturische bergen kun je tal van outdoor sporten beoefenen: hiking, kanoën, via ferrata, canyoning, caving en white water rafting. Onze populairste sporten? Dat zijn kanoën en een rondje Via Ferrata doen langs een steile rotswand. Maximale flexibiliteit is voor ons belangrijk, zodat je het optimale uit je tijd hier kunt halen. Laat ons wat dat betreft ook weten als we je kunnen helpen met transport en accommodatie. Ons dorp kent verschillende leuke bars en restaurants waar je kunt genieten van lokale gerechten en zelfgemaakte cider. Neem voor meer informatie een kijkje op onze website of lees het interview met Ana. We hopen je snel te mogen begroeten in de Picos de Europa! 
 


CONTACTGEGEVENS

Calle Rio Espiona, 2, 33570 , Panes
peakme.es


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Spaans & Hiking, Spaans & Natuur, Intensief Spaans, Spaans & Bergbeklimmen, Spaans & Yoga, Spaans & Cultuur, Spaans via Skype, Spaans & Paardrijden, Spaans & Surfen


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring