Spaans leren in Panama-Stad

Wil je Spaans leren in Panama-Stad in Panama? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Panama-Stad en vind een cursus Spaans die bij jou past.

Spanish in the City

Specialisatie:Spaans & Vrijwilligerswerk, Groepscursus, Privéles, Excursies, Spaans voor Vakantie, Zakelijk Spaans, DELE Examen
Land: Panama
Adres: Calle Chagres, Casa #533A, Ancón, Panama City
Telefoon: 00507 – 6975 8505
Website: www.spanishatlocations.com
Email: info@spanishatlocations.com
Twitter account: @SpanishLocation
Facebook: spanishatlocations

Spanish in the City - Travelling Classroom in Panama en Costa RicaIn 2011 zijn we onze Spaanse taalschool in Panama-Stad gestart. Gevestigd op de Cerro Ancón mogen we wel zeggen dat onze school en ons hostel zich op een hele bijzondere locatie bevinden. Boven op de heuvel valt er nog al wat te zien: je kijk je uit op het prachtige oude centrum van Panama-Stad , de baai, de hypermoderne skyline in het moderne centrum én last but not least het spectaculaire Panamakanaal! We bevinden ons in een weelderig groen woud tjokvol met exotische vogels en diersoorten....Onze lessen vinden plaats in en rondom ons gebouw: je zult de 'casual setting' geweldig vinden! 

Panama-Stad is perfect voor taalstudenten en reizigers die zich volledig willen onderdompelen in de Panamase cultuur en het exotische uitgaansaanbod van deze miljoenenstad. Panama-Stad kent een enorm aanbod highlights en uitgaansmogelijkheden waaronder restaurants, bars en clubs. Tegelijkertijd bezoeken we in de weekenden inheemse dorpjes en eilanden die qua ritme en cultuur totaal anders zijn. Wist je dat je bij ons op vier verschillende locaties in Midden-Amerika Spaans kunt leren? Naast Panama-Stad zijn dit Bocas del Toro, en Boquete (Panama) en Turrialba (Costa Rica). Dit betekent dat je makkelijk kunt pendelen tussen de scholen zonder dat dit ten koste gaat van je Spaans, Naast Spaanse lessen kun je bij al onze talenscholen een flink portie outdoor en vrijwilligerswerk verwachten en dat alles tegen mooie prijzen. Benieuwd naar hoe het er bij ons aan toe gaat in Panama? Kom dan alvast in de stemming met de onderstaande video!

Nog meer weten over Spanish at Locations? Lees dan ook ons interview met Ingrid Lommers, de Nederlandse directeur. 

 


Spaanse taalscholen in Panama

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie