Leer Spaans bij taalschool Centro de Español y Cultura Ollin Tlahtoalli in Oaxaca


Taalschool Centro de Español y Cultura Ollin Tlahtoalli

Centro de Español y Cultural Ollin Tlahtoalli: Spaans en cultuur in Oaxaca

Ollin Tlahtoalli is een Spaans en cultureel centrum dat opgericht werd in 2007 in Oaxaca door een kleine groep onderwijzers.  De Spaanse school werkt met de principes van de gemeenschapszin en sociale rechtvaardigheid. Daarbij richten we ons op de mensen van Oaxaca die onze steun kunnen gebruiken. Zo verzorgen we naast de Spaanse cursussen Engelse lessen voor de inheemse bevolking van Oaxaca. Ollin Tlahtoalli geeft Spaanse cursussen voor alle niveaus die we combineren met Mexicaanse cultuur en geschiedenis en Latijns-Amerikaanse cultuur. 

Veel van onze studenten verblijven bij lokale families tijdens hun verblijf in Oaxaca. Deze unieke ervaring geeft ze de gelegenheid om buiten de lessen aan hun Spaans te blijven werken. Een mooie bijkomstigheid is dat er vaak vriendschappen voor het leven ontstaan. We helpen je graag met het vinden van een goede Mexicaanse familie in Oaxaca. Neem voor meer informatie over taalschool Ollin Tlahtoalli ook zeker een kijkje op onze website.

We kijken er naar uit je te mogen ntmoeten in Oaxaca! Het Ollin Tlahtoalli Team

logo Centro de Español y Cultura Ollin Tlahtoalli

CONTACTGEGEVENS

Calle Melchor Ocampo 710, Centro, Oaxaca, México, Oaxaca
www.ollinoaxaca.org.mx
info@ollinoaxaca.org.mx


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Privéles, Groepscursus, Spaans & Cultuur, Spaans & Literatuur, Intensief Spaans, Vrijwilligerswerk en Spaans, Excursies, Zakelijk Spaans, Intercambio, Koken en Spaans


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring