Leer Spaans bij taalschool Centro de Español y Cultura Ollin Tlahtoalli in Oaxaca


Taalschool Centro de Español y Cultura Ollin Tlahtoalli

Ollin Tlahtoalli: Spaans, cultuur en sociale projecten in Oaxaca

Opgericht door een kleine groep onderwijzers in 2007 in Oaxaca is Ollin Tlahtoalli zowel een taalschool als cultureel centrum. De school verzorgt Spaanse cursussen voor alle niveaus. Verder organiseert Ollin Tlahtoalli speciale programma's voor wie meer te weten wil komen over de Mexicaanse geschiedenis Latijns-Amerikaanse literatuur, gastronomie, samenleving, economie of de street art van Oaxaca.

Ollin Tlahtoalli werkt met de principes van de gemeenschapszin en sociale rechtvaardigheid en richt zich daarbij op de mensen van Oaxaca die hun steun het best kunnen gebruiken. Zo worden er Engelse lessen georganiseerd voor de inheemse bevolking van Oaxaca. Voor studenten die hier aan willen bijdragen zijn er volop mogelijkheden. 

Veel van de studenten van Ollin Tlahtoalli verblijven in Oaxaca bij lokale families. Een unieke ervaring om je Spaans verder te verfijnen en de lokale cultuur in dagelijkse situaties te ervaren. Niet zelden ontstaan vriendschappen voor het leven bij de gastgezinnen. We helpen je graag met het vinden van een goede Mexicaanse familie in Oaxaca. Neem voor nog meer informatie vooral een kijkje op de website van Ollin Tlahtoalli.

Het Ollin Tlahtoalli Team kijkt uit naar je komst in Oaxaca! 

logo Centro de Español y Cultura Ollin Tlahtoalli

CONTACTGEGEVENS

Calle Melchor Ocampo 710, Centro, Oaxaca, México
ollinoaxaca.org.mx


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, Vrijwilligerswerk en Spaans, Spaans & Koken, Spaans & Literatuur, Intensief Spaans, Online Spaans


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring