Leer Spaans bij taalschool La Herradura in Montevideo


Taalschool La Herradura

Een cursus volgen bij La Herradura betekent niet alleen Spaans leren maar ook een kennismaking met de Uruguayaanse levenstijl en warmte. Je bent verzekerd van een volledige Spaanse en Uruguayaanse onderdompeling dankzij de combinatie van Spaanse lessen met sociale activiteiten, sporten, vrijwilligerswerk en internships - ideaal om je Spaans in de praktijk te brengen. En extra handig voor wie Spaans wil leren in Montevideo: de directeur van La Herradura is Nederlands! 

La Herradura school in Montevideo
Onze school is gevestigd in een mooi oud huis in de veilige en centrale gelegen bladerrijke Parque Rodó-buurt. We bevinden ons op 10 blokken van het centrum en op 8 blokken van het strand. In de directe omgeving zijn winkels, restaurants, markten, supermarkten, bussen en bankautomaten. Ook de hoofdbusterminal ligt op loopafstand wat maakt dat je makkelijk uitstapjes buiten Montevideo kunt maken. Op de begane grond vind je de klaslokalen en het kantoor, terwijl in ons gebouw tevens de studentenvertrekken zijn gevestigd. Er zijn vier volledig ingerichte leslokalen met whiteboards, grote ramen en verwarming voor de winter. Naast een patio beneden beschikken we over dakterrassen op maar liefst twee verdiepingen. In de gedeelde ruimtes hebben we een eet- en woonkamer, een grote keuken en twee badkamers. Verder is er ook een kamer voor het personeel, een grote entreehal en een kantoor. In het gebouw beschikken we over Wi-Fi en een computerruimte voor studenten. 

Montevideo en omgeving
Montevideo is de grootste stad, de hoofdstad en de belangrijkste haven van Uruguay. Wist je dat Montevideo het hoogste levensniveau heeft van heel Latijns-Amerika? In de oude stad, Ciudad Vieja, zijn de historische gebouwen, musea en galerijen te vinden. Vandaar loopt de Ramba, een promenade die helemaal naar het zuiden van Montevideo voert via de Afro-Uruguaanse wijken Sur en Palermo, bekend vanwege het Candombe carnaval. Verder oostelijk ligt Parque Rodó, een park dat uitkijkt op het strand. Als je verder de Rambla afloopt dan kom je uit bij een golfcourt, een vis- en rugbyclub en een grote mall. Daarna kom je uit bij het Pocitos strand dat in de zomerperiode het hart van de stad vormt. Pocitos zelf is een populaire en hippe buurt met veel leuke bars en restaurants. Een andere fijne wijk om te bezoeken is het noordeljk gelegen Prado waar een park met botanische tuinen, een Japanse tuin en een herdenkingsbeeld voor de oorspronkelijke inwoners van Uruguay (de Charrúa) te vinden zijn. Voetbaliefhebbers kunnen het nationale voetbalstadion bezoeken in de omgeving van de busterminal. Ook buiten Montevideo maken we uitstapjes met onze studenten, bijvoorbeeld naar de aantrekkelijke uitgestrekte Uruguayaanse kuststrook.

Studenten bij taalschool La Herradura in Montevideo

Meer weten over La Herradura? Lees dan ook ons interview met Margo, de Nederlandse directeur.  

 

 

logo La Herradura

CONTACTGEGEVENS

Joaquín de Salterain 1240 esquina Guaná
Montevideo
Uruguay, Montevideo
www.spanish-herradura.com
info@spanish-herradura.com
+ 598-24097894


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Privéles, Spaans voor Kinderen, Spaans voor Tieners, DELE Examen, Spaans voor Expats, Zakelijk Spaans


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring