Leer Spaans bij taalschool Instituto Andalusi in Malaga


Taalschool Instituto Andalusi

De school en voorzieningen van Instituto Andalusi
Al sinds 2002 verzorgen we Spaanse cursussen voor buitenlandse cursisten in Malaga. Studenten kunnen bij ons kiezen uit een groot aanbod Spaanse lessen: van reguliere cursussen tot specifieke cursussen als Business Spaans en DELE Voorbereidingslessen. Onze school bevindt zich in een rustig gebied dicht bij het strand. We beschikken over een heerlijke tuin waarbij we als het even kan Spaanse lessen geven. De tuin is natuurlijk ook perfect om te ontspannen, te zonnebaden of een frisse duik nemen in ons zwembad! Onze beschutte Andalusische patio is de perfecte plek om andere studenten uit heel de wereld te leren kennen, en mis wat dat betreft zeker niet onze barbecue. In onze bodega in Moorse stijl staan o.m. computers en een tv met internationale zenders waar je ook lekker kunt chillen. Naast gratis WIFI hebben we voor onze studenten een bibliotheek die goed gevuld is met Spaanse films en boeken, een mooie aanvulling natuurlijk voor je Spaanse onderdompeling. 

Het zonovergoten Malaga
Malaga is gelegen in het zuiden van Spanje aan de Middellandse Zee en dat betekent dat je bij ons het hele jaar door volop kunt genieten van alle geneugten van een exotische vakantie. Dat betekent overdag volop zon, strand en een blauwe zee en 's avonds een heerlijk, licht verkoelend zeebriesje. Dankzij een aantrekkelijk mediterraan klimaat telt Malaga maar liefst 320 zonnige dagen per jaar! Met 600.000 inwoners is de hoofdstad van de Costa del Sol één van de levendigste steden van Spanje. Naast de costa kun je ook het verrassende binnenland van de provincie Malaga intrekken gekenmerkt door bergen en milde temperaturen. Vanuit Malaga liggen alle andere grote en populaire Andalusische steden binnen handbereik. Goed om te weten, we ondernemen tal van opwindende dagtrips naar Gibraltar en Tarifa waarvandaan je de Afrikaanse kust kunt zien liggen. Maar de stad Malaga zelf heeft al enorm veel te bieden dus je zult je hier werkelijk geen moment vervelen!

Onze mensen en manier van werken
Het team van Instituto Andalusi bestaat uit enthousiaste natives die allemaal een academische graad hebben en veel ervaring hebben met het onderwijzen van Spaans aan buitenlandse studenten. Voor de beste leerervaring roteren we onze docenten op dagelijkse basis. Verder werken we met kleine klassen van maximaal negen studenten. Ons schoolgebouw is uitgerust met zeven smaakvolle klaslokalen. Ons management is van Zwitserse origine en beschikken over uitgebreide ervaring in de toeristische sector. In het geval je Spaans (nog) niet goed genoeg is, kun je met ons personeel communiceren in het Engels, Duits, Italiaans of Frans. Tot snel!

Meer weten over Instituto Andalusi? Lees dan ook ons interview met Stanley de la Fontaine.

logo Instituto Andalusi

CONTACTGEGEVENS

Reino de León, 10, 29018, Málaga, Malaga
www.instituto-andalusi.com
+34 952 206 128


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Spaans voor Tieners, Groepscursus, Privéles, DELE Examen, Spaans voor 50 plussers, Spaans & Koken, Spaans & Flamenco, Spaans voor Families, Zakelijk Spaans


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring