Leer Spaans bij taalschool Instituto Andalusi in Malaga


Taalschool Instituto Andalusi

De school en haar voorzieningen 
Instituto Andalusi verzorgt sinds 2002 Spaanse cursussen voor buitenlandse cursisten in Malaga. De school bevindt zich in een zeer rustig gebied in Malaga. Als het even kan worden de Spaanse lessen gegeven in de heerlijke tuin van Instituto Andalusi. Naast Spaans kun je er relaxen, zonnebaden, barbecuen en een frisse duik nemen in het zwembad. In de beschutte Andalusische patio leer je studenten uit heel de wereld kennen. Lekker chillen kun je ook in de bodega in Moorse stijl die voorzien is van computers en een tv met internationale zenders. Naast gratis wifi is er voor de studenten ook een goedgevulde bibliotheek met Spaanse films en boeken, ideaal voor een Spaanse onderdompeling. Je kunt kiezen uit een groot cursusaanbod met reguliere en intensieve lessen en specifieke cursussen als Business Spaans en DELE Voorbereidingslessen. 

Het zonovergoten Malaga
Gelegen in het zuiden van Spanje aan de Middellandse Zee kun je bij Instituto Andalusi het hele jaar door genieten van alle geneugten van een exotische vakantie. Dankzij een aantrekkelijk mediterraan klimaat telt Malaga maar liefst 320 zonnige dagen per jaar. Overdag kun je volop zon  verwachten terwijl er 's avonds een heerlijk verkoelend zeebriesje opsteekt die het ook de warme zomermaanden aangenaam houdt. Met 600.000 inwoners is de hoofdstad van de Costa del Sol één van de levendigste en veelzijdigste steden van Spanje. Een historisch centrum, verscheidene stranden, talrijke musea, een levendig centrum, je vindt het hier allemaal. Verder is er ook nog het verrassende binnenland van de provincie Malaga gekenmerkt door bergen en milde temperaturen. Vanuit Malaga liggen ook alle bekende Andalusische steden binnen handbereik. Instituto Andalusi organiseert verschillende opwindende dagtrips naar Gibraltar en Tarifa waarvandaan de Afrikaanse kust zichtbaar is. Maar Malaga heeft al zoveel te bieden dat je je hier geen moment zal vervelen!

De manier van werken
Het team van Instituto Andalusi bestaat uit enthousiaste natives die allemaal een academische graad hebben en veel ervaring hebben met het onderwijzen van Spaans aan buitenlandse studenten. Voor de beste leerervaring roteren de docenten op dagelijkse basis. Verder werken we met kleine klassen van maximaal negen studenten. Ons schoolgebouw is uitgerust met zeven smaakvolle klaslokalen. Ons management is van Zwitserse origine en beschikken over uitgebreide ervaring in de toeristische sector. In het geval je Spaans (nog) niet goed genoeg is, kun je met ons personeel communiceren in het Engels, Duits, Italiaans of Frans. Tot snel!

Meer weten over Instituto Andalusi? Lees dan ook ons interview met Stanley de la Fontaine.

logo Instituto Andalusi

CONTACTGEGEVENS

Reino de León, 10, 29018, Málaga
www.instituto-andalusi.com
+34 952 206 128


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Spaans voor Tieners, Groepscursus, Privéles, DELE Examen, Spaans voor 50 plussers, Spaans & Koken, Spaans & Flamenco, Spaans voor Families, Zakelijk Spaans


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring