Leer Spaans bij taalschool Instituto Andalusí in Malaga


Taalschool Instituto Andalusí

De school en haar voorzieningen 

Instituto Andalusí verzorgt sinds 2002 Spaanse cursussen voor buitenlandse cursisten in Malaga. Met reguliere en intensieve Spaanse lessen en specifieke cursussen als Business Spaans en DELE voorbereidingslessen kun je kiezen uit een breed cursusaanbod. De school bevindt zich in een rustig gebied in Malaga. Als het even kan worden de Spaanse lessen gegeven in de relaxte tuin van Instituto Andalusí. Naast Spaans kun je er relaxen, zonnebaden, barbecuen en een frisse duik nemen in de pool. In de beschutte Andalusische patio maak je kennis met studenten uit heel de wereld. Lekker chillen kun je ook in de bodega in Moorse stijl voorzien van computers en een tv met internationale zenders. Naast gratis wifi is er voor de studenten die niet vies zijn van een culturele Spaanse onderdompeling een goedgevulde bibliotheek met Spaanse films en boeken. 

Het zonovergoten Malaga

Gelegen in het zuiden van Spanje aan de Middellandse Zee kun je bij Instituto Andalusí het hele jaar door genieten van alle geneugten van een exotische vakantie. Dankzij een aantrekkelijk mediterraan klimaat telt Malaga maar liefst 320 zonnige dagen per jaar. Overdag kun je volop zon verwachten terwijl er 's avonds een heerlijk verkoelend zeebriesje opsteekt die het ook in de warme zomermaanden aangenaam houdt. Met 600.000 inwoners is de hoofdstad van de Costa del Sol één van de levendigste en veelzijdigste steden van Spanje. Een levendig historisch centrum, verscheidene stranden, talrijke musea, innovatie, je vindt het hier allemaal. Verder ligt er ook nog een verrassende binnenland van de provincie Malaga binnen handbereik dat gekenmerkt wordt door bergen en milde temperaturen. Vanuit Malaga liggen ook alle bekende Andalusische steden binnen handbereik. Verder organiseert Instituto Andalusí organiseert verschillende gave dagtrips naar Gibraltar en Tarifa nabij de Afrikaanse kust. Maar bedenk dat Malaga zelf al zoveel in huis heeft dat je je hier echt geen moment hoeft te vervelen!

De manier van werken

Het team van Instituto Andalusí bestaat uit enthousiaste natives die allemaal over een academische graad beschikken. Zij hebben allen ervaring hebben met het onderwijzen van Spaans aan buitenlandse studenten. Om de beste leerervaring te creëren laten we onze docenten op dagelijkse basis roteren. Verder werken we met kleine klassen van maximaal negen studenten. Het schoolgebouw van Instituto Andalusí is uitgerust met zeven smaakvolle klaslokalen. Ons management is van Zwitserse origine met veel ervaring in de toeristische sector. En in het geval je Spaans (nog) niet goed genoeg is, kun je met ons personeel communiceren in het Engels, Duits, Italiaans of Frans. Interesse? Bekijk dan alvast onze prijslijst en data voor 2022. Tot snel!

Meer weten over Instituto Andalusí? Lees dan ook ons interview met Stanley de la Fontaine.

logo Instituto Andalusí

CONTACTGEGEVENS

Reino de León, 10, 29018, Málaga
www.instituto-andalusi.com
+34 952 206 128


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Online Spaans, Spaans voor Tieners, Privéles, Groepsles, Spaans voor 50+, Spaans voor Families, Spaans voor Docenten


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2022 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring