Leer Spaans bij taalschool ACADEMIA EUREKA in Madrid


Taalschool ACADEMIA EUREKA

Spaans leren bij EUREKA in het hart van Madrid

In het hart van Madrid vind je onze school ACADEMIA EUREKA. Al sinds 1988 organiseren we een breed aanbod Spaanse cursussen waaronder intensieve lessen, privélessen en voorbereidingslessen voor de DELE-examens. Dankzij de hoogstaande kwaliteit van onze cursussen Spaans zijn we geaccrediteerd door Instituto Cervantes.  

Filosofie taalschool EUREKA 

Onze filosofie is gebaseerd op het directe contact tussen docent en student en daarom hechten we zeer aan een ontspannen en vriendelijke sfeer. Als de student zich op z'n gemak voelt dan zal dit ten goede komen aan het leren van het Spaans. Het leerproces verloopt snel en efficiënt doordat we een gestructureerde leerwijze hanteren met veel aandacht voor communicatie. Om voldoende persoonlijk aandacht te waarborgen, werken we met maximaal acht studenten per klas. Bij EUREKA kun je Spaanse cursussen op zes niveaus volgen. Van beginners tot vergevorderd zijn dit: Principiante (A1), Inicial (A2), Básico (B1), Medio (B2), Avanzado (C1) en Superior (C2). Deze indeling is conform de niveaustandaard die Marco Común Europeo hanteert. Voordat je begint met Spaans testen we zorgvuldig je kennis, want we zien graag dat je de juiste cursus volgt.

Culturele activiteiten en excursies EUREKA

Naast Spaanse lessen hebben wij een zeer aantrekkelijk programma met activiteiten en excursies. Wat ons betreft de leukste manier om de cultuur, de kunst en de geschiedenis van Spanje te ervaren en te leren. Elk weekend organiseren we twee activiteiten: een gratis activiteit en een betaalde activiteit. Bij de gratis activiteiten kun je denken aan een tour door historisch Madrid of het bezoeken van een van de vele musea die Madrid telt. Bij de betaalde activiteiten kun je denken aan het bezoeken van mooie steden en gebieden in de omgeving van Madrid zoals de prachtsteden Segovia en Toledo. In Madrid heb je het qua huisvesting voor het uitkiezen en we helpen je daar graag bij. Of je nu de voorkeur geeft aan een appartement (gedeeld of apart), een studio of de voorkeur geeft aan een gastgezin, we regelen het voor je. 

Pand taalschol Eureka in Madrid

Waar bevindt EUREKA zich in Madrid

We bevinden ons in het historisch centrum van de Madrid nabij de Puerto del Sol, het Koninklijk Paleis en de Plaza Mayor. Extra bijzonder is dat EUREKA is gevestigd in een 150 jaar oud historisch pand. Madrid is een moderne, kosmopolitische en gastvrije stad die alle bezoekers ongeacht afkomst verwelkomt. Je zult genieten van je verblijf in het zeer levendige Madrid zowel overdag als 's avonds. Op uitgaansgebied vind je hier alles: bars, discotheken, flamencohuizen, jazzclubs en heel veel meer. En laten we ook niet de gastronomie van Madrid vergeten waarin alle keukens van Spanje en Latijns-Amerika royaal vertegenwoordigd zijn. Sportievelingen kunnen sporten in Parque del Retiro of gaan mountainbiken in Casa de Campo. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer sportmogelijkheden waaronder zwemmen, golven tot paardrijden en skiën in de nabijgelegen bergen.

logo ACADEMIA EUREKA

CONTACTGEGEVENS

Calle Arenal, 26
28013
Madrid, Madrid
www.eurekamadrid.com
eureka@eurekamadrid.com
(0034) 915 488 640


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

DELE Examen, Spaans & Koken, Privéles, Internship, Spaans voor 50 plussers, Spaans & Flamenco, Groepscursus, Au Pair in Spanje, Spaans & Koken, Internship, Excursies, Privéles


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring