Leer Spaans bij taalschool ACADEMIA EUREKA in Madrid


Taalschool ACADEMIA EUREKA

Spaans leren in het hart van Madrid


In het hart van Madrid bevindt zich onze school ACADEMIA EUREKA. Al sinds 1988 organiseren we een breed scala aan Spaanse cursussen waaronder intensieve lessen, privélessen en cursussen voor het DELE-examen. Dankzij onze ervaring en hoogstaande kwaliteit zijn we geaccrediteerd door Instituto Cervantes en andere instanties.  

Filosofie van EUREKA 

De filosofie van EUREKA is gebaseerd op het directe contact tussen docent en student. Daarom hechten we zeer aan een ontspannen en vriendelijke sfeer. Als de student zich immers op z'n gemak voelt dan zal dit alleen maar ten goede komen aan het leerproces. Spaans leren verloopt bij ons snel en efficiënt doordat we een gestructureerde leerwijze hanteren met veel aandacht voor communicatie. Om voldoende persoonlijk aandacht te waarborgen, werken we met maximaal acht studenten per klas. Bij EUREKA kun je Spaanse cursussen op zes niveaus volgen. Van beginners tot vergevorderd zijn dit: Principiante (A1), Inicial (A2), Básico (B1), Medio (B2), Avanzado (C1) en Superior (C2). Deze indeling is conform de standaard van Marco Común Europeo. Voordat je begint met Spaans testen we natuurlijk zorgvuldig je kennis, want we zien graag dat je de juiste cursus volgt en zo een fijne leerervaring bij ons hebt.

Culturele activiteiten en excursies EUREKA

Naast Spaanse lessen bieden wij een boordevol programma met activiteiten en excursies. Wat ons betreft de leukste manier om de cultuur, kunst en geschiedenis van Spanje optimaal te ervaren. Twee keer per week organiseren we gratis activiteiten, waarbij je kunt denken aan tours door het oude Madrid, rondleidingen in musea en een bezoek aan de beroemde markt Rastro. In de weekenden organiseren we inspirerende excursies. Zo bezoeken we de prachtsteden Toledo, Segovia en Ávila en het reusachtige klooster El Escorial.

Pand taalschol Eureka in Madrid

Waar bevindt EUREKA zich in Madrid

We bevinden ons in het historisch centrum van Madrid nabij de Puerto del Sol, het Koninklijk Paleis en de Plaza Mayor. Extra bijzonder is dat EUREKA is gevestigd in een oud historisch pand. Madrid is een moderne, kosmopolitische en gastvrije stad die alle bezoekers verwelkomt. Je zult zowel overdag als 's avonds volop genieten van je verblijf in onze zeer levendige stad. Op uitgaansgebied vind je hier alles: bars, discotheken, flamencohuizen, jazzclubs en heel veel meer. Gastronomisch herbergt Madrid alle keukens van Spanje en Latijns-Amerika. Sportievelingen op hun beurt kunnen sporten in Parque del Retiro of gaan mountainbiken in Casa de Campo. Maar met bijvoorbeeld zwemmen, golfen, paardrijden of skiën in de nabijgelegen bergen zijn er op sportgebied natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. In Madrid heb je het qua huisvesting voor het uitkiezen. Laat ons weten als we je kunnen helpen met een appartement (gedeeld of apart), een studio of een gastgezin. 

 
logo ACADEMIA EUREKA

CONTACTGEGEVENS

Calle Arenal, 26
28013
Madrid
www.eurekamadrid.com
(0034) 915 488 640


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

DELE Examen, Spaans & Koken, Privéles, Internship, Spaans voor 50 plussers, Spaans & Flamenco, Groepscursus, Au Pair in Spanje, Spaans & Koken, Internship, Excursies, Privéles, Spaans & Voetbal


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring