Leer Spaans bij taalschool ACADEMIA EUREKA in Madrid


Taalschool ACADEMIA EUREKA

Spaans leren in het hart van Madrid

In het hart van Madrid bevindt zich onze taalschool EUREKA. Al sinds 1988 organiseren we alle mogelijke Spaanse cursussen. Hiertoe behoren reguliere groepscursussen, intensieve lessen, privélessen en voorbereidingslessen voor de DELE en SIELE examens. Dankzij onze ervaring en kwaliteit zijn we geaccrediteerd door Instituto Cervantes en verschillende andere instanties.  

Filosofie van EUREKA 

De filosofie van EUREKA is gebaseerd op het directe contact tussen docent en student. Daarom hechten we zeer aan een ontspannen en vriendelijke sfeer. Want als de student zich prettig voelt dan draagt dit bij aan het leerproces. Spaans leren verloopt bij ons snel en efficiënt omdat we een gestructureerde leerwijze hanteren met veel aandacht voor communicatie. Om voldoende persoonlijk aandacht te waarborgen werken we met max. 8 studenten per docent. Bij EUREKA kun je Spaans op alle zes niveaus volgen. Van beginners tot vergevorderd zijn dit: Principiante (A1), Inicial (A2), Básico (B1), Medio (B2), Avanzado (C1) en Superior (C2). Deze indeling is conform de standaard van Marco Común Europeo. Voordat je begint met Spaans testen we eerst goed je kennis. We zien namelijk graag dat je de juiste cursus volgt en een fijne leerervaring doormaakt.

Culturele activiteiten en excursies EUREKA

Naast Spaanse lessen kent EUREKA een zeer gevarieerd programma activiteiten en excursies. Wat ons betreft de leukste manier om de cultuur, kunst en geschiedenis van Spanje te ervaren. Goed om te weten, twee keer per week organiseren we gratis activiteiten. Dit zijn bijvoorbeeld tours in Madrid, rondleidingen in musea of een bezoek aan de beroemde markt Rastro. En in de weekenden hebben we ook nog inspirerende excursies voor je in petto. We bezoeken dan prachtsteden als Toledo, Segovia en Ávila of het reusachtige klooster El Escorial op 45 km van Madrid.

Pand taalschol Eureka in Madrid

Waar bevindt EUREKA zich in Madrid

We bevinden ons in het historisch centrum van Madrid nabij iconische plekken als Puerto del Sol, het Koninklijk Paleis en de Plaza Mayor. Extra bijzonder, EUREKA is gevestigd in een historisch, karakteristiek pand waar je je zeker thuis zult voelen. Madrid is een moderne en kosmopolitische die haar bezoekers met open armen verwelkomt. Met alle mogelijkheden van Madrid zul je zowel overdag als 's avonds volop genieten van je verblijf in onze zeer levendige stad. Op uitgaansgebied vind je hier werkelijk alles: bars, discotheken, flamencohuizen, jazzclubs en heel veel meer. Gastronomisch herbergt Madrid alle keukens van Spanje en Latijns-Amerika. Sportievelingen op hun beurt kunnen gaan sporten in Parque del Retiro, mountainbiken in Casa de Campo of bijvoorbeeld gaan zwemmen of golfen. Met de nabijgelegen bergen zijn er nog veel meer mogelijkheden, waarbij je kunt denken aan paardrijden of skiën. Madrid kent een enorm aanbod accommodaties en laat ons vooral weten als we je kunnen helpen met een appartement (gedeeld of apart), een studio of een gastgezin. 

 
logo ACADEMIA EUREKA

CONTACTGEGEVENS

Calle Arenal, 26
28013
Madrid
www.eurekamadrid.com
+34 915 488 640


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, Online Spaans, Spaans voor 50+, Internship, DELE Voorbereidingscursus, SIELE Voorbereidingscursus, Spaans & Koken, Spaans & Flamenco


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2022 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring