Leer Spaans bij taalschool AMAUTA Spanish School in Lima


Taalschool AMAUTA Spanish School

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke culturele en Spaanse leerervaring in de hoofdstad van Peru dan bieden wij je het allerbeste! Onze partnerschool bevindt zich in Miraflores, een modern en aangenaam gedeelte van Lima. Bij onze school in Lima heb je niet alleen de mogelijkheid om een gecertificeerd programma te volgen maar kun je ook Spaanse lessen combineren met Peruaanse cultuur en gebruiken. Voor een volledige onderdompeling in het Peruaanse leven adviseren wij een verblijf bij een Peruaans gastgezin, ook nog eens buitengewoon effectief voor je Spaans!
 
Naast Lima kun je bij taalinstituut AMAUTA nog op twee andere bestemmingen in Peru Spaans leren: in het mooie Cusco in de Heilige Vallei en in het onvergetelijke Tambopata dat zich midden in het Amazoneregenwoud bevindt. Sinds zijn oprichting in 1996 heeft AMAUTA als missie om taalstudenten deel te kunnen laten nemen aan Spaanse lessen, vrijwilligerswerk en excursies in Peru. Het enige wat we je vragen is veel enthousiasme, de rest verzorgen wij! 


logo AMAUTA Spanish School

CONTACTGEGEVENS


www.amautaspanish.com/destinations/learn-spanish-in-peru/learn-spanish-in-lima-48.html
0051 84 242998


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, Spaans & Peruaanse Cultuur, Vrijwilligerswerk en Spaans, Excursies, Spaans voor Reizigers, Medisch Spaans, Spaans voor 55+


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring