Spaans leren en taalscholen Nederland

Wil je Spaans leren bij jou in de buurt? Vind dan hier een taalschool in Nederland voor een cursus Spaans en online lessen.


 

Amsterdam

Taalhuis Amsterdam is een huis voor Spaans en verschillende andere mediterrane talen. De school bestaat uit een team van taalliefhebbers met veel passie voor tekst, literatuur, grammatica, cultuur en koffie. 
Lees meer
 

Haarlem

Op zoek naar groepscursussen, privélessen, kinderlessen of een vakantiecursus Spaans? Bij Español Universal in Haarlem vind je het allemaal. Ook Online cursussen Spaans voor elk niveau. Kennis maken? Op meerdere momenten in het jaar Open Dagen.  
Lees meer
 

Delft

Bij Spelenderwijs Spaans in Delft staat leren met plezier centraal. In de Spaanse lessen is het altijd gezellig en wordt er op een leuke manier Spaans geleerd met een enthousiaste Spaanse profesora.
Lees meer
 

Arnhem

Actieve Spaanse lessen in een lekker vlot tempo en met humor in omgeving Arnhem, Nijmegen en Malden? Bij Hablamos-Spaans kan dat! Ook taalreizen. 
Lees meer
 

Groningen

Ben je op zoek naar een cursus Spaans op maat in de regio Groningen voor je rondreis, werk, stage of emigratie? Ramos Spaans helpt je in korte tijd de taal van 500 miljoen mensen te spreken. Ook de ideale voorbereiding voor wie wil gaan reizen in Latijns-Amerika. 
Lees meer
 

Culemborg

Al jaren een groot succes in Culemborg en wijde omgeving. Bij Blablablar leer je Spaans op alle niveaus in kleine groepjes van maximaal vijf deelnemers. Ook privélessen. Op locatie en online.
Lees meer
 

Rotterdam

El Abanico is hét Spaans cultureel centrum van Rotterdam. Zeer breed aanbod Spaanse lessen & culturele activiteiten. Native docenten. Ook DELE examens en bedrijfstrainingen. Open dag 21 november, nieuw cursusseizoen in de week van 27 november.  
Lees meer
 

Hoofddorp

Spaans leren in Hoofddorp op de meest natuurlijke manier. Eigenlijk zoals kinderen hun moedertaal leren: veel luisteren naar begrijpelijk Spaans. Dus bij Talenmeester geen lange woordenlijsten uit je hoofd leren en ingewikkelde grammaticaregels. 
Lees meer
 

Utrecht

Met 86 instituten verspreid over 45 landen is Instituto Cervantes wereldwijd de grootste instelling die Spaanse taal en cultuur onderwijst. Gevestigd aan het Domplein in Utrecht kun je er terecht voor cursussen, DELE voorbereidingslessen en een heel scala aan activiteiten.
Lees meer

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring