Spaans leren en taalscholen Nederland

Wil je Spaans leren bij jou in de buurt? Vind dan hier een taalschool in Nederland voor een cursus Spaans en online lessen.


 

Amsterdam

Molinos de Viento is de oudste taalschool van Nederland die al sinds 1980 Spaanse lessen organiseert. Zeer veel niveaus en culturele activiteiten. 
Lees meer
 

Arnhem

Actieve Spaanse lessen in een lekker vlot tempo en met humor in omgeving Arnhem? Bij Hablamos-Spaans kan dat! Ook extra activiteiten en taalreizen. 
Lees meer
 

Culemborg

Al jaren een succes in Culemborg en wijde omgeving. Bij Blablablar leer je Spaans op alle niveaus in kleine groepjes van maximaal vijf deelnemers.
Lees meer
 

Den Bosch

Spaanse cursussen, vertalingen en zakelijke trainingen voor particulieren, overheden en bedrijven.
Lees meer
 

Haarlem

Op zoek naar groepscursussen, privélessen, kinderlessen of een vakantiecursus Spaans? Bij Español Universal in Haarlem ben je aan het juiste adres.
Lees meer
 

Rossum

Spaans-Rivas levert al 20 jaar Spaanse cursussen, vertalingen en zakelijke trainingen voor particulieren, overheden en bedrijven. 
Lees meer
 

Rotterdam

El Abanico verzorgt sinds 1995 in Rotterdam een breed scala aan cursussen Spaans, culturele activiteiten en voorbereidingslessen voor de officiële DELE examens. Verder veel aandacht voor alle aspecten van de Spaanstalige cultuur.
Lees meer
 

Utrecht

De focus bij 'Spaanse Les in Utrecht' ligt op het verbeteren van je spreekvaardigheid. Fijne en goed bereikbare locatie in de Utrechtse wijk Zuilen. 
Lees meer
 

Veenendaal

Wij geloven dat Spaans vooral leuk moet zijn. Wie plezier heeft, leert immers sneller, makkelijker en zal veel meer leren. 
Lees meer
 

Zwolle

We bieden Spaanse lessen aan op locatie in Zwolle en online. Je kunt hier terecht voor Spaanse lessen, een taalcafé, culturele activiteiten en taalreizen naar Zuid-Spanje.
Lees meer

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2021 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring