Leer Spaans bij taalschool La Playa Escuela de Español in La Cala del Moral


Taalschool La Playa Escuela de Español

Onder zomerse condities het gehele jaar door kun je bij La Playa Escuela de Español Spaanse lessen volgen. Omgeven door stranden, bergen, dorpjes, en nationale parken is La Cala del Moral een levendig kuststadje in de omgeving van Malaga in het oostelijk deel van de Costa del Sol. Pal aan het strand gelegen omgeven door een weelderige tuin met mediterrane bomen en een heerlijk zwembad is de school een ware oase...Bij La Playa Escuela del Español weten ze hoe fijn het is om een in een aangename omgeving Spaans te leren! Dankzij deze prachtlocatie en faciliteiten kun je bij Playa Escuela dan ook optimaal Spaans leren én heerlijk relaxen. 

La Playa Escuela de Español is geaccrediteerd door Instituto Cervantes, de belangrijkste certificering voor Spaanse taalscholen in Spanje. Dankzij dit kwaliteitskeurmerk heb je de garantie dat de hoogste richtlijnen van toepassing zijn voor de Spaanse docenten, de taalvoorzieningen en de administratieve processen. In 2013 werd tevens het keurmerk 'Commitment to Tourism Quality' van de Spaanse overheid verkregen. Ook dit certificaat onderstreept de kwaliteit van de voorzieningen en diensten van deze taalschool. Naast Spaans kun je bij La Playa Escuela de Español ook terecht voor Engelse, Duitse en Franse lessen in een heerlijke setting.

logo La Playa Escuela de Español

CONTACTGEGEVENS

Paseo de las Palmeras 1
29720, Rincon de la Victoria, Malaga
www.escuelalaplaya.com
+ 34 951 936 865


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, Online Spaans, Zomerkamp, Spaans voor Docenten, Intensief Spaans, Spaans voor Families, Spaans voor Tieners, DELE Voorbereidingscursus


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2022 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring