Leer Spaans bij taalschool Tenidiomas in Jerez de la Frontera


Taalschool Tenidiomas

Midden in het levendige historisch centrum van Jerez de la Frontera vind je het aantrekkelijke gebouw van Tenidiomas dat is uitgerust met moderne leslokalen, faciliteiten en ruimtes waar je kunt studeren en internetten. Onze gestructureerde cursussen zijn zo ontwikkeld dat ze flexibel kunnen worden afgestemd op jouw specifieke wensen. Samen met jou stellen we de individuele doelstellingen en het optimale studieplan samen aan de hand van plaatsingstoets en een persoonlijk interview. De docenten van Tenidiomas zijn gediplomeerd en ervaren met het onderwijzen van Spaans als buitenlandse taal (ELE). Werkend met kleine groepen spitsen we onze lesmethodiek toe op de communicatie en luistervaardigheden van de student. Naast onze Spaanse lessen organiseren we tal culturele activiteiten binnen én buiten Jerez de la Frontera die je de stad en regio op zowel historisch als op artistiek vlak laten. De historie van Tenidiomas gaat helemaal terug tot 1982. Geaccrediteerd door het Instituto Cervantes instituut hebben we ruim 30 jaar ervaring met het onderwijzen van Spaans en het organiseren van cursussen voor alle niveaus. 

Jerez de la Frontera is de perfecte plaats om je Spaans te oefenen en snel te verbeteren! Waarom? In de eerste plaats dankzij de open, vriendelijke en de lokale Jerezano mensen. In de tweede plaats dankzij de grootte, want met 215.000 inwoners is Jerez een middelgrote stad. Hierdoor zijn alle gewenste faciliteiten voorhanden waaronder winkelgebieden, theaters en een internationale luchthaven. Maar het bijzondere van onze stad is dat het massatoerisme er nog niet heeft toegeslagen en de gemoedelijke charme nooit verloren is gegaan. Lekker authentiek dus met mensen inwoners die hoofdzakelijk Spaans spreken en het waarderen als je hun taal leert. Leuk om te weten. Wist je dat Jerez 41 kilometer aan fietspaden, 300.000 m² groene zones, 6 musea, tientallen flamencohuizen en meer dan 20 sherrybodegas telt? Jerez is ook vermaard om zijn vele fiestas en en elke maand is hier wel een groot festijn te beleven. En last but not least: Op maar 12 kilometer verwijderd van het strand kent Jerez kent jaarlijks 290 zonnige dagen. Nog meer weten over Tenidiomas? Lees dan ook het interview met docente Carlota met tal van leuke tips over Jerez de la Frontera.  

logo Tenidiomas

CONTACTGEGEVENS

C/Caracuel, 15 - 11402 - Jerez de la Frontera , Jerez de la Frontera
www.tenspanish.com
info@tenidiomas.com
0034 956 324 707


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Privéles, DELE Examen, Spaans & Sherry, Spaans voor Tieners, Intensief Spaans, Spaans voor Docenten, Zakelijk Spaans, Spaans & Flamenco, Excursies, Spaans & Paardrijden


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring