Leer Spaans bij taalschool Tenidiomas in Jerez de la Frontera


Taalschool Tenidiomas

In een pure Andalusische stad snel je Spaans verbeteren? Kom dan naar Tenidiomas, sinds 1982 taalschool in Jerez de la Frontera! Gelegen in het levendige historisch centrum van Jerez is het aantrekkelijke gebouw van alle gemakken voorzien: moderne leslokalen, faciliteiten en ruimtes om te studeren en te internetten. De gestructureerde en flexibele cursussen zijn zo ontwikkeld dat ze volledig op jouw wensen kunnen worden afgestemd. Aan de hand van je individuele doelstellingen wordt een optimaal studieplan samengesteld. De docenten van Tenidiomas zijn gediplomeerd en ervaren met het onderwijzen van Spaans als buitenlandse taal (ELE). Werkend met kleine groepen is de lesmethodiek toegespitst op communicatie en luistervaardigheden. Verder biedt deze taalschool een breed scala aan culturele activiteiten, binnen én buiten Jerez de la Frontera. 


Jerez de la Frontera is vanwege verschillende redenen de perfecte plaats om Spaans te leren. In de eerste plaats dankzij de open en vriendelijke Jerezano mensen. In de tweede plaats dankzij haar grootte; met 215.000 inwoners is Jerez een middelgrote Spaanse stad met alle gewenste faciliteiten: winkelgebieden, theaters, een aantrekkelijk uitgaansleven en een internationale luchthaven. Wat Jerez anders maakt is de gemoedelijke charme die nog op elke hoek gevonden kan worden. De inwoners van Jerez spreken hoofdzakelijk Spaans en het waarderen het zeer als je hun taal leert. Jerez herbergt maar liefst 41 km aan fietspaden, 300.000 m² groene zones, zes musea, tientallen flamencohuizen en meer dan 20 sherrybodegas. Naast haar flamenco, sherry en paarden is Jerez ook vermaard om haar vele fiestas. Leuk om te weten voor zonneliefhebbers: Jerez telt jaarlijks ruim 290 zonnige dagen en is op slechts 12 kilometer van het strand gelegen. Je kunt bij Tenidiomas dan ook het hele jaar van de Spaanse zon genieten!

Nog meer van Tenidiomas weten? Lees dan ook het interview met docente Carlota die leuke tips voor Jerez de la Frontera heeft.  

logo Tenidiomas

CONTACTGEGEVENS

C/Caracuel, 15 - 11402
www.tenidiomas.com
0034 956 324 707


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Privéles, DELE Examen, Spaans & Sherry, Spaans voor Tieners, Intensief Spaans, Spaans voor Docenten, Zakelijk Spaans, Spaans & Flamenco, Excursies, Spaans & Paardrijden, Spaans voor Senioren, Online Spaans


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring