Leer Spaans bij taalschool Tenidiomas in Jerez de la Frontera


Taalschool Tenidiomas

Wil je in een pure Andalusische stad snel je Spaans verbeteren? Kom dan naar Tenidiomas, sinds 1982 taalschool in Jerez de la Frontera. Gelegen in het levendige historisch centrum van Jerez is het aantrekkelijke gebouw van alle gemakken voorzien: moderne leslokalen, faciliteiten en ruimtes om te studeren en te internetten. Onze gestructureerde en flexibele cursussen zijn zo ontwikkeld dat ze volledig op jouw wensen kunnen worden afgestemd. Aan de hand van je individuele doelstellingen stellen we het optimale studieplan samen met behulp van een plaatsingstoets en een persoonlijk interview. De docenten van Tenidiomas zijn gediplomeerd en ervaren met het onderwijzen van Spaans als buitenlandse taal (ELE). Werkend met kleine groepen spitsen we onze lesmethodiek toe op communicatie en luistervaardigheden. Naast onze Spaanse lessen organiseren we een heel scala aan originele culturele activiteiten, binnen én buiten Jerez de la Frontera. Zo ervaar je de stad en haar regio op historisch en artistiek vlak.

Jerez de la Frontera is de perfecte plaats om snel Spaans te leren in een onvervalste setting. In de eerste plaats dankzij de open, vriendelijke en de lokale Jerezano mensen. In de tweede plaats dankzij haar grootte; met 215.000 inwoners is Jerez een middelgrote Spaanse stad met alle gewenste faciliteiten: winkelgebieden, theaters, een aantrekkelijk uitgaansleven en een internationale luchthaven. Wat onze stad anders maakt is dat de stad nog niet wordt overlopen en de gemoedelijke charme nog op elke hoek gevonden kan worden. De bewoners van Jerez spreken hoofdzakelijk Spaans en het waarderen het zeer als je hun taal leert. Jerez herbergt maar liefst 41 km aan fietspaden, 300.000 m² groene zones, zes musea, tientallen flamencohuizen en meer dan 20 sherrybodegas. Jerez is niet alleen vermaard om haar flamenco, sherry en paarden ook om haar vele beroemde fiestas. Leuk om te weten voor zonneliefhebbers: Jerez telt jaarlijks ruim 290 zonnige dagen en is op maar 12 kilometer verwijderd van het strand. Je kunt bij ons dan ook het hele jaar van de Spaanse zon genieten!

Nog meer ons weten? Lees dan ook het interview met docente Carlota met tal van leuke tips over Jerez de la Frontera.  

logo Tenidiomas

CONTACTGEGEVENS

C/Caracuel, 15 - 11402 , Jerez de la Frontera
www.tenspanish.com
0034 956 324 707


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Privéles, DELE Examen, Spaans & Sherry, Spaans voor Tieners, Intensief Spaans, Spaans voor Docenten, Zakelijk Spaans, Spaans & Flamenco, Excursies, Spaans & Paardrijden


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring