Leer Spaans bij taalschool Talenmeester in Hoofddorp


Taalschool Talenmeester

Een taal leren op de natuurlijke manier in Hoofddorp

Bij Talenmeester in Hoofddorp leer je Spaans op de meest natuurlijke manier, eigenlijk net zoals kinderen hun moedertaal leren: veel luisteren naar begrijpelijk Spaans. Je herinnert het je vast nog wel van school: die lange woordenlijsten die je in je hoofd moest stampen. En dan ook nog al die grammaticaregels met bijbehorende uitzonderingen. Is dit nu echt de enige manier om een vreemde taal te leren? Nee dus!

In onze talenschool vind je geen lesboeken of rode correctiestiften. Bij Talenmeester werken we vanuit de filosofie dat je een taal leert door deze veel te horen en vooral door deze eerst te kunnen verstaan. Dan komt het spreken vanzelf. Dat dit echt werkt, heb je zelf al bewezen: je hebt je moedertaal namelijk ook leren verstaan en spreken door te luisteren en zeker niet door invuloefeningetjes in je werkboek te maken.

Onze docenten spreken de hele les Spaans. Zij zorgen ervoor dat jij alles begrijpt. Je hoeft veel minder of zelfs geen aantekeningen te maken, want dankzij de afwisselende herhalingen die wij bieden, onthoud je alles veel makkelijker. En wanneer de docent jou een vraag stelt, weet jij deze prima in de vreemde taal te beantwoorden! Dus vanaf les 1 versta én spreek jij al een nieuwe taal!

Daarnaast is er een online leeromgeving met verhalen, liedjes en video's en kunnen cursisten gebruik maken van de speciale bibliotheek met honderden leesboekjes in begrijpelijk Spaans.


logo Talenmeester

CONTACTGEGEVENS

Bijlmermeerstraat 18, 2131 HG Hoofddorp
www.talenmeester.nl
06-10064361


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring