Spaans leren in Havana

Wil je Spaans leren in Havana in Cuba? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Havana en vind een cursus Spaans die bij jou past.

Estudio Sampere

Specialisatie:Groepscursus, Privéles, Salsa en Spaans, Intensief Spaans, Spaans & Reizen, Excursies, Spaans & Cultuur
Land: Cuba
Niveau: A1, A2, B1, B2, C1
Adres: Calle Vista Alegre, 264 (Luz Caballero/Juan Bravo Zayas), Havana, Cuba
Telefoon: +34 914314366
Website: www.sampere.com
Facebook: EstudioSampere.LearnSpanish
Estudio Sampere La Havana werd opgericht in 2012. We bevinden ons in Zuid-Havana in La Vibora, een woonwijk met verschillende restaurants, winkels en drogisterijen. De school waar altijd een prettige sfeer heerst, is uitgerust met zes klaslokalen, een kleine tuin, een patio, een gemeenschappelijke ruimte, een bibliotheek en een filmruimte. De directeur en het personeel vormen een professioneel en toegewijd team en al de docenten zijn academisch geschoold en opgeleid volgens de filosofie van Estudio Sampere. De school biedt studenten veel ondersteuning en doet ook dienst als 'toeristenbureau' wat betreft vliegreserveringen of reisadvies voor Cuba en het gehele Caribisch gebied. Onze docenten geven niet alleen Spaanse lessen maar begeleiden de studenten ook bij excursies en speciale actviteiten. Al de accommodaties zijn op loopafstand van de school. Estudio Sampere werd opgericht in 1956 in Madrid, en is daarmee een van de pioniers in het onderwijzen van Spaans als buitenlandse taal. 

Spaanse lessen bij Estudio Sampere in Havana

Havana werd gesticht in 1519 door de Spanjaarden. In de 17e eeuw was Havana uitgegroeid tot een van de belangrijkste centra voor het bouwen van schepen. Hoewel het nu een bruisende metropool is van twee miljoen inwoners ademen de oude stadscentra nog steed die oude sfeer. Het historisch centrum is een interessante mix van barrok en neoklassieke monumenten waarvan oude huizen met arcades, balkonnen, smeedijzeren poorten en patio's allemaal deel van uitmaken. Veel van de mooiste gebouwen van Oud-Havana zijn omgevormd tot musea. Daarnaast zijn er prachtige kerken, paleizen, kastelen, revolutionaire monumenten en markten. Cuba is zonder twijfel een van de fascinerendste toeristische bestemmingen in het Caribisch gebied.   

Spaanse les bij Estudio Sampere in Havana

Meer weten over Sampere? Lees dan ook het interview met Virginia.

Spaanse taalscholen in Cuba

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie