Leer Spaans bij taalschool Español Universal in Haarlem


Taalschool Español Universal

Español Universal verzorgt Spaanse cursussen voor particulieren, groepen, kinderen en ook voor het bedrijfsleven. Voor Español Universal is iedere cursist uniek en beschikt over een eigen leerstijl en motivatie vandaar dat er niet met een vaste lesmethode of readers gewerkt zal worden.

Español Universal is gespecialiseerd in cursussen Spaans op maat, wat betekent dat ze aangepast zijn aan de behoeftes, de doelen, de wensen en het niveau van de cursisten. De cursist bepaalt niet alleen de inhoud, maar ook de duur en de frequentie van de lessen. Spaanse omgangsvormen en cultuur zijn een essentieel onderdeel van de cursussen Spaans want taal en cultuur zijn nauw met elkaar verbonden.

Español Universal geeft niet alleen Spaanse lessen op een effectieve en leuke manier, maar geeft de cursisten ook zelfvertrouwen en het gemak om zichzelf verstaanbaar te maken in deze mooie wereldtaal. De wereld van het Spaans en haar cultuur ligt in onze handen en die reiken wij u aan door onze persoonlijke benadering van leren. 

Of u nu een opfrissessie Spaans van 3 uur wilt om een belangrijke meeting bij te kunnen wonen, of een spoedcursus Spaans van 20 uur om de komende vakantie met Spaanstalige mensen te kunnen communiceren, bij Español Universal bent u aan het juiste adres.  

logo Español Universal

CONTACTGEGEVENS

A. Hofmanweg 5, Haarlem
www.espanoluniversal.nl
06-41166606


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Bedrijfscursus, Zomercursus, Privéles, Groepscursus, Spaans voor Kinderen, Zakelijk Spaans, Stoomcursus, Spaans voor 50 plussers, Holandes para Hispanohablantes


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring