Leer Spaans bij taalschool Español Universal in Haarlem


Taalschool Español Universal

Español Universal verzorgt Spaanse cursussen voor particulieren, groepen, kinderen en ook het bedrijfsleven. Voor Español Universal is iedere cursist uniek en beschikt over een eigen leerstijl en motivatie vandaar dat er niet met een vaste lesmethode of readers gewerkt zal worden. Natuurlijk kun je bij Español Universal ook online lessen volgen. Zoals de online cursus Echt Spaans Spreken van 10 lessen voor 79 euro. 

Español Universal is gespecialiseerd in cursussen Spaans op maat, wat betekent dat ze aangepast zijn aan de behoeftes, de doelen, wensen en het niveau van de cursisten. De cursist bepaalt niet alleen de inhoud, maar ook de duur en de frequentie van de lessen. Spaanse omgangsvormen en cultuur zijn een essentieel onderdeel van de cursussen Spaans want taal en cultuur zijn nauw met elkaar verbonden.

Español Universal geeft niet alleen Spaanse lessen op een effectieve en leuke manier. Als cursist krijg je ook het zelfvertrouwen en het gemak om jezelf verstaanbaar te maken in deze mooie wereldtaal. De wereld van het Spaans en haar cultuur ligt in onze handen en die reiken wij u aan door onze persoonlijke benadering van leren. 

Of u nu een opfrissessie Spaans van 3 uur wilt om een belangrijke meeting bij te kunnen wonen, of een spoedcursus Spaans van 20 uur om de komende vakantie met Spaanstalige mensen te kunnen communiceren, bij Español Universal bent u aan het juiste adres.  

logo Español Universal

CONTACTGEGEVENS

A. Hofmanweg 5, 2031 BH Haarlem
www.espanoluniversal.nl
06-41166606


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, Stoomcursus, Intensief Spaans, Online Spaans, Spaans voor 55+, Holandés para Hispanohablantes


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring