Leer Spaans bij taalschool Ramos Spaans in Groningen


Taalschool Ramos Spaans

Bij Ramos Spaans in Groningen leer je met een interactieve methode in korte tijd Spaans beheersen in woord en geschift. Wie dat wil kan bij Ramos Spaans in drie maanden het niveau B1 bereiken. Maar naast Spaans leren wil je je ook verdiepen in de culturen, gebruiken en omgangsvormen voor wie wil gaan reizen in Latijns-Amerika. Ook dat biedt Ramos Spaans jou. Maar denk ook aan goed voorbereid zijn voor stages, studeren, werken of emigreren. 

Bij het cursusaanbod van Ramos Spaans vind je altijd een passende training. Afhankelijk van je leerwens kan dit in een groep of individueel en ook online. Wij werken met praktijk gerichte opdrachten en ervaren, professionele docenten. Ramos Spaans verzorgt ook intensieve lessen als voorbereiding op het DELE examen. Ramos Spaans wordt geleid door Lucy Paola Ramos geboren en getogen in Arequipa in Peru. Al op jonge leeftijd werkte ze in het toerisme en daarom heeft ze een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Handig voor cursisten die willen gaan reizen of werken in Latijns-Amerika. 

logo Ramos Spaans

CONTACTGEGEVENS

Menkemaheerd 31, 9737 LA Groningen
www.ramosspaans.nl
050-5421184


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Spaans op Maat, DELE Voorbereidingscursus, Medisch Spaans, Spaans voor 50+, Workshop Peruaans Koken, Zakelijk Spaans, Spaans via Skype


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring