Leer Spaans bij taalschool PROYECTO ESPAÑOL in Granada


Taalschool PROYECTO ESPAÑOL
Onze school in Granada
Onze school ligt in het historisch centrum van Granada op slechts honderd meter van de kathedraal. De moderne klaslokalen zijn voorzien van alle technische gemakken die je van pas zullen komen bij het leren van de Spaanse taal. Je hebt toegang tot onze bibliotheek die goed gevuld is met Spaanse literatuur en oefenstof. 
 
Granada
Het Andalusische Granada is één van de mooiste monumentale steden ter wereld. Het pronkstuk is natuurlijk het Alhambra. Het voormalige Arabische bolwerk is een waar juweeltje dat behoort tot het best bezochte monument van Spanje. Maar ook het centrum van Granada is erg interessant: je proeft er nog het echte Spanje op elke hoek van de straat. Wie van natuur en wintersport houd, vindt op slechts 40 kilometer imposante bergen waar je van december tot april kunt skiën. Ben je meer een zon- en strandliefhebber? Ook dan zit je goed in Granada, want op nog geen uurtje rijden ligt de Tropische Kust met haar aantrekkelijke stranden en klimaat.
 

Nog meer weten over Proyecto Español? Lees dan ook ons interview met Samantha of bekijk onderstaande fijne sfeerimpressie.

logo PROYECTO ESPAÑOL

CONTACTGEGEVENS

Calle Párraga, 18
18002 Granada
www.proyecto-es.com
+34 858125672


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, DELE Examen, Privéles, Spaans voor Docenten, Internship


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring